maanantai 29. elokuuta 2022

Asusteita syksyyn

 

TAINA-HUIVI
Lanka: Crelando Sunny 133g
Puikot: 4.5mm
Ohje: Taina by Eeva Kesäkuu

Malliskuussa 2016 olen tehnyt edellisen Taina-huivin. Tykkäsin huivista kovasti, mutta annoin sen äidilleni lahjaksi. Lankaa kuitenkin jäi aika paljon, joten päätin kaikkien näiden vuosien jälkeen tehdä itselleni samanlaisen huivin. 


Lanka on puuvillan ja akryylin sekoitusta, joten se on juuri sopiva nyt, kun ilmat alkavat vähitellen viilentyä. Tällaiselle mustavalkoiselle huiville on paljon käyttöä, sillä se sopii monen vaatteen kanssa. 

LUOTO-PANTA
Lanka: Aara Lempi ja Martin´sLab Aubrey Mohair yht. 44g
Puikot: 3.5mm
Ohje: Luoto by Leeni Hoimela (Urban Knit Easy -kirjasta)

Halusin osallistua yhteisneulontaan, jossa tarkoituksena on aloittaa jotakin Aara-langasta. Leeni Hoimelan uudesta kirjasta Urban Knit Easy löysin sopivan pantaohjeen tähän tarkoitukseen. Valitsin langoiksi Aaran Lempiä ja Martin´sLabin silkkimohairia. Aika hauska sattuma, että pannan nimi on Luoto ja sama nimi on myös tällä sinisellä Aara-langalla!

Panta on ihan hauskan näköinen, mutta siitä tuli hieman liian väljä. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä ei se sentään päästä putoa!

Tänään minua ilahdutti: Yle Areenassa on katsottavissa ohjelma "Muodin edelläkävijät - Laerke Bagger". Tämä on hyvin ajankohtainen ohjelma, sillä myös hänen kirjansa on juuri ilmestynyt suomeksi.

4 kommenttia:

 1. Kaunis huivi. Pienet huivit on kyllä käteviä takin kanssa. Otin mallin talteen. Jos ehtisi tekemään.

  VastaaPoista
 2. Taina on kaunis malli. Yritin googlata tuota Crelando Sunny -lankaa, mutta en löytänyt. Puuvilla-akryyli on hyvä yhdistelmä. Akryyli keventää muuten painavaa puuvillaa, eikä huivi kutita herkkääkään ihoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut tuon langan aikanaan Lidlistä, joten sitä tuskin enää saa mistään. Yleensä en akryylistä kovin paljon välitä, mutta huiveissa se tosiaan toimii puuvillan kaverina.

   Poista