torstai 8. heinäkuuta 2021

Jonna Hietala: Lento

LENTO
Lanka: Hedgehog Fibres Skinny Singles ja Martin´s Lab Aubrey Mohair yht. 428g
Puikot: 4 ja 6mm
Ohje: Lento by Jonna Hietala (Laine Magazine Issue 11)

Jonna Hietalan Lento-pusero taitaa olla suosituin ohje uusimmasta Laine-lehdestä. Mallihan on hyvin yksinkertainen, mutta uskoisin, että mallineuleen kaunis tummanvihreä väri on yksi suosion salaisuuksista.


Minä valitsin puserooni ihanan tummansinisen Hedgehog Fibresin langan, jonka sävyn nimi on Ink eli muste. Sen kaveriksi otin vähän aikaa sitten Martin´s Labilta tilatun silkkimohairin.


Mielestäni tämäkin väriyhdistelmä on varsin ihastuttava. Olen muuten vähän ihmeissäni, kun vaatekaappiini on lyhyen ajan sisällä ilmestynyt jo kaksi sinistä vaatetta! Sininen ei ole aiemmin todellakaan kuulunut suosikkeihini.


Valitsin puserooni koon 4, jolla sain siitä melko väljän. Helmaan ja hihoihin neuloin myös aika paljon lisää pituutta. Kunhan ilmat taas viilenevät, niin tämä on ihana ottaa käyttöön. Kuvaushetkellä asteita oli lähes 30, joten silloin oli aika tuskaista.

Tänään minua ilahdutti: Säistä puheen ollen, niin oli aivan mahtavaa herätä tänään sateen ropinaan. Vettä on todellakin kaivattu!

2 kommenttia:

  1. Taas hieno peruspusero. Sininen ei ole mun väri. Meillä ei ole satanut kuin hiukan. On kuivaa ja saa kastella koko ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän tylsiähän tällaiset perusneuleet on neuloa, mutta käytössä ne ovat ihan parhaita.

      Poista