sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Fortissima-sukat


FORTISSIMA-SUKAT
Lanka: Schoeller&Stahl Fortissima Color 88g
Puikot: 2.75mm
Ohje: 56s (koko 40)
Langan näihin sukkiin olen ostanut Hangosta Lankasatamasta. Valitettavasti tuota lankakauppaa ei ole enää olemassa. Langan värit ovat todella kauniit, eikä laadussakaan ole moittimista.


Yleensä minulla on aina jotkut perussukat puikoilla, mutta tällä hetkellä näin ei ole. Erilaisia iloisia raitalankoja minulla on vaikka kuinka paljon, joten taidankin tästä lähteä luomaan silmukoita uusiin sukkiin! Välillä voisi tehdä miesten sukat.

Tänään minua ilahdutti: Sää on ollut pitkään todella aurinkoinen. Päivän kohokohta onkin ollut, kun on päässyt pitkälle kävelylle koiran kanssa. Myös pihan haravointia aloittelin eilen.

6 kommenttia:

 1. Onpa hauskaa ja pirtsakkaa raitalankaa. Kivat sukat.

  VastaaPoista
 2. Sukissa on kauniit värit! Mullakin on raitalankoja iso laatikollinen, voisi vaikka ruveta kanssa neulomaan. Jälkikasvu ja puoliskonsa tykkäävät pitää ohuita villasukkia suoraan iholla ja kengissä. Aina menee, mitä saan tehtyä, Mun värit on vaan vähän tylsiä. Varmaankin olen ostanut niitä ajatellen miesten sukkia. Tämä on hyvä, kun näkee muiden neulomisia, niin tulee aina ideoita mitä tehdä. Välillä toisn liian kanssa. ;)
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisten neuleista todella saa hurjasti uusia ideoita. Välillä vähän liikaakin! Aika ei nimittäin riitä kaikkien toteuttamiseen.

   Poista
 3. Sävyisät sukat, perussukkana kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä värit ovat hyvin rauhalliset. Joskus raitalangoissa voi olla aika hurjiakin yhdistelmiä.

   Poista