perjantai 1. helmikuuta 2019

Sandalwood

SANDALWOOD
Lanka: Tukuwool Fingering 362g
Puikot: 3 ja 3.75mm
Ohje: Sandalwood by Veera Välimäki
Veera Välimäen suunnittelemaa Sandalwood-puseroa voi todellakin luonnehtia perusneuleeksi ja juuri siksi se niin ihana onkin! Kun se on vielä tehty ohuesta villalangasta, niin sehän on melkein täydellinen vaate.


Omaani olen käyttänyt jo useana päivänä, vaikka se valmistui vasta kolmisen viikkoa sitten. Aloitin tekemään puseroa jo syyskuussa ja silloin valitsin L-koon. Onnistuin kuitenkin pudottamaan painoani syksyn aikana sen verran, että minun oli kesken kaiken vaihdettava M-kokoon. Onneksi alku on samanlainen kummassakin koossa, joten en joutunut purkuhommiin. Pusero on edelleen väljä, mutta sellainen sen on tarkoituskin olla.Käyttämäni lanka on Tukuwool Fingering ja värin nimi on Futo. Tämä on sitä vanhempaa Tukua, jota hamstrasin vuonna 2015. Väri on mielestäni tosi kaunis.Hihansuissa ja helmassa on koristeellinen reikäkerros. Helman reikäkerros on hieman eri kohdassa kuin ohjeessa, koska tein puserosta aavituksen verran lyhyemmän.


Tänään minua ilahdutti: Ostin tammikuun aikana ainoastaan 150g lankaa! Laatu korvasi määrän; ostin nimittäin 100% kasmiria ja silkkivillaa.

5 kommenttia:

 1. Ihana väri ja tuo malli on simppelin kaunis!

  VastaaPoista
 2. On todella kaunis pusero! Peruspusero on ain tarpeen. Tein Tukuwoolista yhden huivin ja se on nyt ollut lempparini.

  VastaaPoista
 3. Tavattoman kaunis ja monikäyttöinen neule, ja mikä ihana väri.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis pusero ja niin ihana tuo väri! Mukavaa helmikuun alkua sinulle, kyllä tuossa puserossa kelpaa talvea viettää.

  VastaaPoista
 5. No on ihana paita! :) Kaunis värikin.

  VastaaPoista