torstai 20. syyskuuta 2018

Campside

CAMPSIDE
Lanka: Drops Merino Extra Fine 314g
Puikot: 4.5mm
Ohje: Campside by Alicia Plummer
 Alicia Plummerin Campside-huivi on ollut kauan minun to-do-listallani. Jossain vaiheessa minulla oli jo langatkin ostettuna, mutta sitten annoinkin langat tyttärelleni erästä toista projektia varten.


Yleensä teen hyvin värikkäitä huiveja, mutta välillä on tarvetta harmaallekin värille.


Dropsin Merino Extra Fine on todella pehmeä lanka, joten tämä huivi ei kyllä kutita. En kyllä yleensäkään ole kovin herkkä tässä asiassa.


Lanka on DK-vahvuista ja huivi on varsin reilun kokoinen, joten tervetuloa vaan pakkaset. Minä olen valmistautunut! Tosin tänäänkin oli vielä 20 astetta lämmintä, joten ihan vielä Campside ei pääse käyttöön.


Plummer on suunnitellut Campside-mallistoon myös villapaidan ja villatakin. Ne ovat kuitenkin maksullisia toisin kuin tämä huivi.

Tänään minua ilahdutti: Löysin kirpparilta ison pussillisen (n. 560g) 7Veljestä-langan jämiä.


Sinänsä ihan hölmö ostos, koska minulla on korkkaamattomiakin sukkalankoja vaikka muille jakaa. Tässä pussissa oli kuitenkin niin paljon kivoja värejä, että ajattelin tehdä sukat ottamalla aina sattumanvaraisesti yhden langan pussista. Sukista saa tulla oikeat Peppi Pitkätossu -sukat.

3 kommenttia:

  1. Kaunis huivi! :) Ja hauska jämälankapussillinen. Mulla on omien jämien tuhoaminen menossa. Viimeisimmät jämälankasukat odottaa just päättelyä.

    VastaaPoista
  2. Minullakin on ollut tuo sama huivi ikuisuuden tehtävälistalla. Tuntuu, ettei minulla koskaan ole riittävää määrää dk-lankaa ja niin se vaan on jäänyt neulomatta. Ihana tuo sinun versiosi!

    VastaaPoista
  3. Kaunis, selkeä ja hillitty huivi.

    VastaaPoista