keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Sukkia, sukkia

Tänä vuonna monelta langanvalmistajalta on tullut kakutettuja lankakeriä.


Kieltämättä langan väri näyttää paljon houkuttelevammalta näin kerittynä. Katian sukkalangasta ei löytynyt ihan täydellistä väriä, mutta kyllähän tämä marjapuurokin aika kiva on.

KATIA SOCKS
Lanka: Katia Socks Degradé Cake 88g
Puikot: 2.75mm
Ohje: 14s/puikko
Ostin langan lokakuun alussa ja aloin heti tehdä siitä sukkia. Tämä on aika harvinaista, sillä yleensä langat odottelevat vuosikaupalla puikoille pääsyä. Ehkäpä tuo "kakkumaisuus" houkutteli!


Kun olin päässyt vauhtiin sukkien teossa, niin heti perään valmistuivat sukat Regian Winterdream -langasta.

WINTERDREAM
Lanka: Regia Winterdream 98g
Puikot: 2.75mm
Ohje: 14s/puikko
Tykkään kovasti tästä värityksestä, mutta valitettavasti en pääse näistä itse nauttimaan, sillä ne menivät joululahjaksi miehen siskolle.


En yleensä neulo joululahjaksi tulevia neuleita enää jouluviikolla, mutta tänä vuonna piti tehdä poikkeus. En ollut nimittäin ottanut huomioon, että 14-vuotiaan pojan jalka voi olla jo aika iso!


Minulla ei ollut varastossa yhtään 43-numeroista sukkaa, joten ei auttanut muu, kuin ottaa puikot käteen. Onneksi paksusta langasta tulee valmista melko nopeasti.

ARTUN SUKAT
Lanka: Novita 7Veljestä ja Novita 7Veljestä "Polaris" yht. 119g
Puikot: 3.5mm
Ohje: 13s/puikko
Tuo sinivihreä lanka näyttää ihan Polarikselta, mutta messuilla sitä myytiin nimettömänä. Vyyhdissä ei ollut minkäänlaisia tietoja Novita nimeä lukuun ottamatta.

Tänään minua ilahdutti: Olen nauttinut todella paljon siitä, että nyt lomalla ei ole mitään aikatauluja. Aina välillä tosin mieleen tulee lause "Mun pitäisi...", mutta yritän heti päästä siitä eroon.

3 kommenttia: