keskiviikko 20. syyskuuta 2017

On the Beach

Isabell Kraemer on yksi suosikkisuunnittelijoistani. On the Beach -pusero ei kuitenkaan ole erityisesti herättänyt minun mielenkiintoani, vaikka ohje on ilmainen. Useinhan ohjeiden kanssa käy niin, että ne "kolahtavat" vasta myöhemmin, kun ohjeesta on neulottu jokin mielenkiintoinen versio. Koukutettu-blogissa on tehty kaksi versiota kyseisestä neuleesta ja kummassakin on käytetty BC Garnin Tussah Tweediä, jota minullakin oli varastossani.

ON THE BEACH
Lanka: BC Garn Tussah Tweed 183g
Puikot: 4 ja 4.5mm
Ohje: On the Beach by Isabell Kraemer

Lanka on 100% tussahsilkkiä. En tykännyt silkin neulomisesta, mutta lopputulos on kyllä erittäin miellyttävä päällä. Kastelun jälkeen neulos venyi aika paljon, mutta onneksi puserosta ei kuitenkaan tullut liian isoa.


Hihansuihin neuloin joustinta, samoin helmaan, sillä halusin neuleesta hieman viimeistellymmän näköisen. Pääntie tuntui aika avaralta ja siksi poimin siitä silmukat ja neuloin yhden kerroksen. Tällä tavoin kaula-aukosta tuli täydellinen.


Pusero on superyksinkertainen, mutta juuri siksi tästä tulee varmasti hyvä käyttöneule.

Tänään minua ilahdutti: Katselin kalenteria ja huomasin, että pian on ihanien messujen aika; kirjamessut Turussa ja Helsingissä ja tietysti Kädentaitomessut Tampereella. Tuskin maltan odottaa!

6 kommenttia:

 1. Katsoinkin jo instassa, että olet neulonut paidasta täydellisen kokoisen! Tussah tweed venähti minulla ensimmäisen paidan kohdalla enemmän kuin osasin odottaa, mutta muuten tuo malli ja lanka toimii:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis pusero! Minä pidän tuosta langasta hyvin paljon, pari neuletta olen tehnyt ja lankaa olisi vielä yhdelle.

  VastaaPoista
 3. Kaunis neule! Juuri sellainen , jota tulee käytetyksi.

  VastaaPoista
 4. Minäkin kävin jo Instagramissa ihailemassa tätä puseroa ja kyllä se on vaan niin sievä! En ole itsekään ollut kovin innostunut tästä ohjeesta, mutta saattaa olla, että täytyykin tutkailla uudemman kerran mallisivua :).

  VastaaPoista