perjantai 16. kesäkuuta 2017

Lystikkäät sukat ja Flutter-pipo

Ensikosketus Lystigin lankoihin tapahtui, kun voitin Instagram-kilpailusta Merino Sockia. Osan langasta käytin Dotted Rays -huiviin.

LYSTIKKÄÄT SUKAT
Lanka: Lystig Merino Sock yht. 65g
Puikot: 2.25mm
Ohje: perussukat (16s/puikko, 3o 2n)

Palkinto sisälsi 100g väriä Pinku ja 20g väriä Yolo. Pinkua meni vain vähän huiviin ja siksi kuvittelin, että lanka riittää erinomaisesti vielä sukkiinkin. Kyllähän se riittikin, mutta aika tiukille se meni. Lopulta lankaa taisi jäädä kymmenen sentin pätkä!


Lanka on aavistuksen ohuempaa kuin sukkalangat yleensä (100g/425m). Tämä aiheutti sen, että sukista tuli aika napakat. Ehkäpä se on hyväkin juttu, sillä yleensä sukat ennemmin tai myöhemmin löystyvät käytössä.


Sukkien väri on niin kesäinen, että tässä tarvitaan melkein aurinkolasit!

FLUTTER II
Lanka: Louhittaren Luola Väinämöinen, Lanitium ex Machina yht. 42g
Puikot: 3mm
Ohje: Flutter
Tein lokakuussa 2015 ensimmäisen Flutter-pipon. Se ei ole kovin kaunis, mutta erittäin käytännöllinen. Siksi päätin tehdä toisen hieman neutraalimmasta väristä.


Käyttämäni langat ovat yksinään ihania, mutta en tiedä, ovatko ne kovin kivat yhdessä. Kaipa tätä kuitenkin tulee taas syksyllä käytettyä.


Tähän aikaan vuodesta ei viitsi enää pipokuviin panostaa, joten kuvat on räpsitty ilman päätä.

Tänään minua ilahdutti: Pinkki ja punainen eivät ole suosikkejani ainoastaan langoissa. Tänä vuonna ikkunoiden alla olevat kukkalaatikot näyttävät tältä:


1 kommentti: