maanantai 4. huhtikuuta 2016

Scarlet-kaarrokejakku

Tämän vuoden tavoitteenani on saada valmiiksi 12 neulepuseroa tai villatakkia. Vähän voi kiire tulla, sillä eletäänhän nyt jo huhtikuuta ja minulla on esittelyssä vasta ensimmäinen näistä neuleista!

SCARLET
Lanka: Drops Nepal 620g
Puikot: 4 ja 5 mm
Ohje: Drops 150-6, Scarlet

Dropsin Nepal-langan hankin jo vuonna 2011. Neuletakin aloitin heinäkuussa 2013 ja työ eteni aluksi varsin ripeästi. Jossain vaiheessa jakusta puuttui enää kainalosaumojen ompelu, mutta tätä n. 10 minuutin työtä pitikin sitten odotella vuoteen 2016...


Nepal on mukavaa neulottavaa, mutta hieman paksua se on sisäneuleeseen.


Itselleni tätä neuletta ajattelin, mutta juuri kun piti ruveta kuvaushommiin, huomasin, että se onkin hieman liian pieni minulle. Onneksi se on kuitenkin juuri sopiva tyttärelleni, joka on näissä kuvissa mallina.Ilomielin lahjoitin neuleen tyttärelleni, sillä minulla on valmiina toinenkin neule, joka on onneksi juuri sopiva minulle itselleni. Kuvatkin on jo otettuna, joten pääsen esittelemään sen teille ihan lähiaikoina.

Päivän kirjavinkki: Murhaaja-Anders ja hänen ystävänsä, Jonas Jonasson 


Kuva: Elisa Kirja

Ruotsalainen Jonas Jonasson aloitti kirjoittamalla kirjan Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi. Sitten olikin vuorossa  Lukutaidoton joka osasi laskea. Murhaaja-Anders ja hänen ystävänsä on Jonassonin uusin teos. Tykkäsin kovasti kahdesta ensimmäisestä, joten hankin tämän uutukaisen itselleni äänikirjana. Sainkin viettää monta hauskaa hetkeä, kun kuuntelin lähes yhdeksäntuntista tarinaa. Suosittelen!

Tänään minua ilahdutti: Mieheni ei ole kauhean kiinnostunut vaatemerkeistä (en tosin minäkään). Amerikan työreissulta hän toi tuliaisiksi muutaman vaatteen ja kehui niiden olevan merkkituotteita. Kun kysyin, mikä tuo merkki on, niin hän vastasi "Claud Klementti". Vähän siinä ihmettelin, sillä en ollut moisesta merkistä koskaan kuullutkaan. Kun katselin vaatteita tarkemmin, huomasin niissä lukevan "Calvin Klein".

6 kommenttia:

 1. Kaunis ja ihanan punainen takki!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on niin herkullisen punainen takki, että oksat pois! Wau!

  VastaaPoista
 3. Kaunis takki ja tuo punainen on lempivärejäni.Kiva kuulla, että muillakin jää joitakin melkein valmiiksi. Pitäsi jatkaa lankavaraston penkomista ja sieltä varmaan löytyy...

  VastaaPoista
 4. Komppaan muita, eli onpa kaunis väri. Samalla hihittelen tuolle "Claud Klementille" :D

  VastaaPoista