perjantai 15. marraskuuta 2013

Perussukkia tarvitaan aina

Jonkun mielestä olen varmasti todella tylsä, kun sanon, että perussukat ovat sukista parhaat. Tätä mieltä minä kuitenkin olen!

STEP-SUKAT
Lanka: Austermann Step 70g
Puikot: 2.25mm
Ohje: Perussukka (16s/puikko, 3o 1n)

Ensinnäkin perussukat tuntuvat jalassa usein mukavimmilta. Sen lisäksi niiden neulominen on rentouttavaa, kun ei koko ajan tarvitse tuijotella ohjetta.Itseraidoittuvat sukkalangat pääsevät myös parhaiten oikeuksiinsa, kun malli ei ole kovin monimutkainen. 


Käyttämässäni Step-langassa on mielestäni aika onnistunut väritys. Ja kuten jo moneen kertaan olen todennut, niin Step on todella miellyttävää neulottavaa.

Päivän kirjavinkki: Inferno, Dan BrownDan Brown tunnetaan parhaiten menestysteoksesta Da Vinci -koodi. Minäkin luin sen aikanaan ja tykkäsin siitä kovasti. Nyt palasin taas Brownin seuraan, kun löysin hänen uutukaisensa äänikirjana. Työmatkat sujuivat rattoisasti 16 CD-levyn seurassa. Totuuden nimessä on sanottava, että yksityiskohtaiset Firenzen rakennusten ja taideteosten kuvaukset olivat puuduttavia, mutta toisaalta Robert Langdonin vauhdikkaat liikkeet saivat taas mielenkiinnon heräämään.

Tänään minua ilahdutti: Tutkiessani kaupan teehyllyn tarjontaa olen usein huomannut, että tarjolla olisi Muumi-teetä. Pakkaus on kuitenkin ollut hieman tylsä, joten en ole aikaisemmin langennut sitä ostamaan. Eräänä päivänä sitten kuitenkin ajattelin ostaa kyseistä teetä ja yllätys oli suuri, kun huomasin, että teepussit olivat näin suloisia:


PS. Tee myös maistui hyvältä!

13 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, ihan parhaita ovat perussukat:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis väritys! Perussukat ovat todellakin kaikkein käytännöllisimpiä, niitä raaskii aina vetää jalkaan.

  VastaaPoista
 3. Kaunis väritys! Perussukat ovat todellakin kaikkein käytännöllisimpiä, niitä raaskii aina vetää jalkaan.

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit! :) Samaa mieltä perussukista! Aloitin joskus kauan sitten tuon Da Vinci koodin mutta sitten hölmöläinen lähdin katsomaan leffaa ja en ole sen jälkeen "kerennyt" lukemaan sitä loppuun. Tarvii kaivaa se tuolta hyllystä joku ilta :D

  VastaaPoista
 5. Perus on paras!
  Onko tuota väriä tällä hetkellä myynnissä ( en ole käynyt pitkään aikaan lankaliikkeessä tarjontaa katsastamassa) ? Tosi kaunis väritys!

  VastaaPoista
 6. et ole tylsä!!! perussukat ovat ihanaa neuloa kun ei tarvitse katsoa ohje ja laskea silmukoita ☺

  VastaaPoista
 7. mina olen tehnyt viime aikoina useamman parin perussukkaa ja se on ihanan aivotonta toimintaa kun ei tarvii liikoja miettijä.

  VastaaPoista
 8. Perussukka paras sukka - kauniit ovat nämäkin! :) Ja Inferno oli hyvä, luin sen heti, kun ilmestyi! :)

  VastaaPoista
 9. Tosi kauniit perussukat! Värien leikkiä! :-)

  VastaaPoista
 10. Olen kyllä kanssasi samaa mieltä, perussukat ovat parhaat :)

  VastaaPoista
 11. Minunkin mielestäni perussukat ovat parhaita. Sinulla kauniin väriset ja siististi ja huolella tehdyt.

  VastaaPoista
 12. Tuota äänikirjaa alankin sitt katselemaan josko saisin kirjastostani sen lainaksi. Alkaa olemaan niin, että kaikki on jo kuunneltu kun uusia äänitteitä tulee harvakseltaan.

  VastaaPoista