torstai 8. marraskuuta 2012

Kaarna-sukat

Vaikka keskeneräisiä töitä on todellakin tasan 20 kpl, niin mitään sopivaa matkakäsityötä näiden joukossa ei ollut, kun pari viikkoa sitten lähdin kirjamessuille Helsinkiin. Juuri ennen lähtöä sujautin käteni lankakassiin ja sieltä löytyi Nallen Luontopolku-lankaa. Perussukat ovat juuri sopivaa tikuteltavaa reissussa.

KAARNA-SUKAT
Lanka: Nalle Luontopolku 80g
Puikot: 2.75mm
Ohje: perussukka 56s

Vaikka olen kirkkaiden värien ystävä, niin joskus tälläinen rauhallinen värimaailmakin on kiva. Myöhemmin huomasin, että mulla olisi ollut tätä lankaa toinenkin kerä, joten varsista olisin voinut tehdä pidemmätkin. No, kyllä sille toisellekin kerälle varmasti vielä käyttöä löytyy.


Taas kerran muistuttelen itseäni siitä, että Nallen paksuisesta langasta on kaikkein kivointa neuloa!

Kirjamessuista vielä sen verran, että tänä vuonna ostin vain yhden kirjan. Uskomatonta! Messujen paras anti taisi olla se, että tilasin Moda-lehden kahdeksi vuodeksi hintaan 75e. Kun Moda ensi vuodesta alkaen ilmestyy 10 krt/vuosi, niin tilaukseeni kuuluu 20 numeroa. Eikä siinä vielä kaikki...


Kaupan päälle sain kahvia, Finlaysonin astiapyyhkeen, kaksi kerää Pallas-lankaa, kangaskassin ja Maalla-joululehden. Mielestäni tarjous oli täydellinen.

Myös korttirintamalla minua onnisti, sillä löysin lisää neuleaiheisia kortteja kokelmaani.Pari pöllökorttia ostin ihan muuten vaan.


Tänään minua ilahdutti: Illalla olen menossa kehräyskurssille opettelemaan langantekoa värttinällä. Eipä ole tätä taitoa tullut koskaan aikaisemmin kokeiltua.7 kommenttia:

 1. Onpa kauniit sukat! ja messuostokset kylkiäisineen :O)

  VastaaPoista
 2. Upeat sukat ja olen niin vihreä tuosta kehräyskurssista:)

  VastaaPoista
 3. Todella nätit ja minun väriset sukat !!!

  VastaaPoista
 4. Modan tarjous on kyllä ollut hyvä, kortit on ihania. Tein tuommoiset perusukat tuosta Nallesta, siinä on nätti väri.

  VastaaPoista
 5. Minäkin tykkään siitä, että matkalle lähdettäessä pitää olla helppo käsityö, ettei tarvitse ohjetta tihrustaa. Antaa mennä vaan! Kivoja löytöjä kirjamessuilta!

  VastaaPoista
 6. Kyllä se tosiaan on kaunista tuo maanläheisistä väreistäkin tehty. Kauniit sukat, ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
 7. Nuo sukat ovat kyllä kauniit! :)

  VastaaPoista