lauantai 3. marraskuuta 2012

Siksak-tuubiKaksi kauluria olen tehnyt jo aikaisemmin Novitan Viivi-langasta ja pitihän se kolmaskin sitten vielä tehdä. Tällä kerralla sentään vaihdoin ohjetta.

SIKSAK-TUUBI
Lanka: Novita Viivi 127g
Puikot: 6mm
Ohje: Me-lehti 9/2012

Siksak-kuvio tuntuu tänä syksynä olevan muotia. Aikaisemmin en ole ollut siihen erityisen ihastunut, mutta kummasti silmä aina tottuu vallalla olevaan trendiin. Kauluria oli tosi kiva tehdä ja edelleen olen sitä mieltä, että Viivi-lanka on miellyttävän tuntuista.


Siihen en puolestaan ole kovin tyytyväinen, että kauluri jotenkin löpsöttää. Ehkäpä se kuitenkin kuuluu asiaan.

Päivän kirjavinkki: Rajanaapuri, Roope LipastiRoope Lipasti on varmaan aika monelle tuttu pakinoitsija Kotivinkki-lehdestä. Mielestäni hänen tekstinsä ovatkin lehden parasta antia. Miten jollakin voikin olla taito kertoa aivan tavallisista perhe-elämän tapahtumista niin hauskasti! Rajanaapuri-kirjassakin on monta hauskaa kohtaa, mutta itse tarina jää hieman vaisuksi. Kaiken kaikkiaan kirja on kuitenkin rentouttavaa luettavaa.

Tänään minua ilahdutti: Kirjainten virrassa- blogissa minulla kävi hyvä tuuri ja voitin 30 euron lahjakortin Adlibrikseen. Olen viime aikoina tehnyt runsaasti kirjaostoksia, joten minun piti aika tarkkaa miettiä, että mihin lahjakorttini käytän. Lopulta päädyin yhteen neulekirjaan ja sen lisäksi sain vielä kaksi pokkaria. Ihana palkinto, joten kiitos vielä kerran!


8 kommenttia:

 1. Onpas vekkuli kauluri, kivat värit olet valikoinut siihen! Minusta se näyttää kyllä ihan hyvältä tuollaisena löpsöttävänä, taitaa kuulua asiaan :).

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen kauluri. Minä olen tehnyt siksakkia vain sukkiin.

  VastaaPoista
 3. Lanka ei ole tuttu, mutta siksak-kuvio on kiva!

  VastaaPoista
 4. Löysin sattumalta blogisi,selailin ja löysin kaikkea kaunista
  ja mukavaa,neulova muumi-kortti olisi kiva löytää jostain.
  Itsellä ei ole blogia,mutta seurailen ahkeraan muitten käsitöitä. Terttu

  VastaaPoista
 5. Tein itsekin tällä mallilla kaulurin ja samaa mietin, että kauluri olisi saanut istua tiiviimmin kaulalle. Jos vielä toisen teen, niin ehkä kannattaisi tehdä lapsen koolla... Kiva malli joka tapauksessa ja ihanan pehmeä lanka!

  VastaaPoista
 6. Tämä uusin kaulurisi on tosi nätti. Hyvin sopii siksak kuvio tuubiin :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis kauluri :) Minulla on viivi-lankaa jemmassa, pitääpä ottaa pian puikoille ja kokeilla. Paljon kehuja olen langasta kuullutkin.

  VastaaPoista