tiistai 3. heinäkuuta 2012

Lehtiuutuus

Kesän paras lehtiuutinen taisi olla, kun minulle selvisi, että vähän aikaa sitten ilmestyi ensimmäinen Noro-lehti. Siinä ei kauan nokka tuhissut, kun olin klikannut lehden ostoskoriin täältä. Tilauksen tein perjantaina ja tällainen paketti ilmestyi postilaatikkoon tiistaina. Aika nopeaa palvelua siis.


Kuten kuvasta näkyy, niin teemaan liittyen piti tilata pari kerää lankaakin.


Nämä namupalat ovat Kureyon Sock -lankaa. Tuskin näistä kuitenkaan sukkia teen, vaan todennäköisempää on, että niistä tulee isona huivi.

Noro-lehdessä on yhteensä 35 ohjetta, joten vastinetta rahoillensa todellakin saa. Tässä pari esimerkkiä:Ainakin viime viikon torstaina näitä lehtiä oli saatavana myös Turun Akateemisessa. Hinta oli reilut 11 euroa.

Päivän kirjavinkki: Kaikki peliin, David Nicholls


Lokakuussa luin Nichollsin Sinä päivänä -kirjan ja tykkäsin siitä kovasti. Olisin halunnut nähdä siitä tehdyn elokuvankin, mutta jostain syystä se ei koskaan tullut meidän kaupungin elokuvateattereihin. Kaikki peliin on Nichollsin esikoisromaani, jota kuvaillaan takakannessa armottoman hauskaksi ja sydämelliseksi komediaksi. Kirjassa kuvaillaan Brianin aikuiseksi kasvamista yliopistomaailmassa. Tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1985. Minun mielestäni tuo "armottoman hauska" on hieman liioittelua, mutta kyllä niitä hauskojakin kohtia löytyy. Sinä päivänä on kuitenkin parempi teos.

Tänään minua ilahdutti: Aika usein kesäkukiksi tulee valittua pelargonioita. Tänä vuonna terassilla olevat kukat ovat mielestäni erityisen kauniin värisiä.

3 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän hyvät värit noissa kerissä, mäkin tykkäisin. Täytyy investoida noihin Noro-lankoihin, kunhan saan vanhoja lankoja alta pois... (okei, niitä on vaan 18 kerää+Karhula-purkillinen länganjämiä, mutta ihan tarpeeks paljon tähän huusholliin... :D )

    VastaaPoista
  2. Mikä sattuma, mullakin on juuri samanväriset pelargoniat terassilla:) Norolangat ovat kyllä ihania ja lehdessä on varmaan paljon ideoita.

    VastaaPoista