lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kevätarvonta

Kävijälaskuri rupeaa näyttämään aika hurjaa lukua; 40 000. Kiitokseksi kaikille lukijoilleni ajattelin pitää kevätarpajaiset. Lankaahan minulla on tunnetusti hurjasti ja jotta saisin varastoni hieman pienenemään, niin arvon kolme lankapalkintoa.


1) Marks & Kattens Natura (37% akryyli, 30% villa, 30% alpakka, 3% viskoosi) 350g (+pari jämäkerää)


2) Asa Gjestal Spinneri Naturgarn no. 1 (100% villa) 200g


3) Novita Helen (100% akryyli) 300g

Arvontaan voit osallistua siten, että kerrot kommentissasi, kuinka lankahulluus/neulomishulluus sinussa ilmenee? Mikä on hassuinta, mitä olet tehnyt harrastuksesi vuoksi. Esimerkkinä voisin kertoa, että iltaisin juuri ennen nukahtamista, minä mietiskelen lankojani. Muistelen millaisia lankoja minulla on ja mitä niistä voisi tehdä. Vaikka mietiskely on ihanaa, niin muutaman minuutin päästä nukahdan syvään uneen. Pistäkäähän paremmaksi! Sen lisäksi sinun tulisi mainita, että minkä lankapalkinnon toivoisit voittavasi. Arvonta päättyy lankalauantaina 7.4. 2012.

Tänään minua ilahdutti: Minulla on koira, mutta kun kissoille myydään nameja näin ihanissa pakkauksissa, niin pitäisikö hankkia vielä kissakin...


57 kommenttia:

  1. Kyllä kissa kannattaa hankkia, vaikka namit tekosyynä...Palkintoa numero 2 tavoittelen, se kun on ihana huovutuslanka.
    Ja mitä hullua olen tehnyt neulomisen takia, varmaan kaikkea mahdollista... Mutta esimerkkeinä nyt ainakin se, että usein nukahdan sohvalle puikot kädessä kesken kerroksen... Neulonut olen kaikissa paikoissa, joissa vain pystyy käsiä liikuttamaan jne.

    VastaaPoista
  2. Minä tykkäisin tuosta ensimmäisestä, Naturasta. Hulluinta taitaa olla, että miellelläni järjestelen lankoja sekä suunnittelen niistä vaikka mitä, mutta en sitten malta kutoa, kun ovat niin ihania kerällä. Lankaa ei voi olla koskaan liikaa.

    VastaaPoista
  3. Voi luoja millainen arvonta <3 Kehtaaks sitä kertoa lankasairaudestaan...Rakastan lankoja,keriä,vyyhtejä,kiekkoja...Kaupassa ja nettikaupassa ostan lankoja vailla harmainta aavistustakaan mitä niistä teen.Usein langan nähdessäni näen mitä siitä teen,eli ensin lanka ja sitten ohje.Lankoja minulla on paljon,järjestelen niitä,hiplaan niitä,ostan lisää niitä ;D ( Niillä on paikkansa parhaalla paikalla:olohuoneen lasikaapissa) Olen minä joskus miettinyt,onks tää ihan tervettä ;D Jokin noissa langoissa vaan miellyttää <3 Jos nyt onni potkaisis niin kaikki kelpaa!!

    VastaaPoista
  4. Minussa yhdistyy kaikki hulluus mikä voi lankahullussa olla. Ostan hulluna lankoja, järjestelen niitä ja plaraan kasoja ja kotini on ihan hullunsekava lankakasoista! Joskus hukkaan lankojani ja löydän niitä piiloistani iloisesti yllättyen.
    Ruskeet kolahti eniten meikäläiseen!

    VastaaPoista
  5. neulon yleensä junassa tai autossa, kukaan ei koskaan ymmärrä minua, kun pystyn keskittymään neulomiseen autossa. Jos meinaan tehdä jotakin, en yleensä hanki mitään ohjetta vaan mietin sen tosi tarkkaan päässäni ja sitten vaan neulon (ehkä siksi en ikinä saa aikaiseksi muuta kuin perussukkaa, -lapasta ja -pipoa)
    Jos sattuisi käymään tuuria ja voittaisin, haluaisin mieluusti palkinnon 2 :)

    VastaaPoista
  6. Minulla on tapana järjestellä lankavarastoani ja hiplailla lankoja ei nyt joka päivä mutta melkein : ) Kaikkein kivointa on kokeilla eri värien istuvuutta toisiensa kanssa ja miettiä mitä kaikkea näistä saisikin aikaan.
    Hassuinta mitä lankavarastoni kanssa on sattunut, on se kun asuntomme oli myytävänä ja ensimmäisessä näytössä lankavarastona toimivaan vaatehuoneeseen oli ilmestynyt ostotarjous, ei asunnosta vaan erikoisista lankakeristä : )

    Ja tavoittelen ensimmäisenä esittelemiäsi lankoja eli Naturaa.

    VastaaPoista
  7. Jos sattuisin voittamaan, haluaisin palkinnon numero 2 :)

    Minä käytän kaiken mahdollisen lapsilta ja kotitöiltä liikenevän ajan neulomiseen. Kierrän mahdollisuuksien mukaan lankahyllyt katselemassa, vaikka mitään en oikeasti tarvitsisikaan. Ja mikä on hassuinta... En tiedä, onko se hassua, mutta aika pakkomielteenomaista neulomiseni välillä on. Monet asiat jäävät tekemättä ihan vain siksi, että pitää neuloa ja neuloa. Ainakin näin pienten lasten äitinä tulee nukuttua välillä liian vähän neulomisen takia!

    VastaaPoista
  8. Ai mikä neulonta ja niiin lähellä syntymäpäivääni, että ihan pakko osallistua... siis jos sattuis niin hyvin, että kerrankin saisin syntymäpäivälahjaksi juuri sitä mitä aina salaa toivon ja koskaan en saa(paitsi 6v lahjaksi mummultani).
    Jos voittaisin, haluaisin tuon ykkös vaihtoehdon ja siintä olis jo suunitelmiakin ;)
    Hulluinta.... no neulon vaikka missä ja ihan sama missä asennossa tahansa.
    Viimeksi sairaana makasin selälläni sohvalla, silmät kiinni, kuuntelin äänikirjaa ja neuloin villapaidan miehustaa pyöröpuikkona.
    Töissä neulon työpöydän alla pyöröpuikolla villapaidan, villatakin kappaleita.. huiveja ja toivon, että kukaan ei tule hakemaan varastolta mitään, ettei kukaan kävele työpisteeni ohitte etten jää kiinni tästä laittomuudesta.

    -Neulomon Piivi-

    VastaaPoista
  9. Hei, ja onnea kävijämäärästä!! Jaa-a, kaikenlaista hullutusta tämäkin harrastus teettää. Lankoja on varastossa yli 10 kg ja lisää vaan pitää saada. Hulluinta on ehkä, kun joskus muinoin neuloin vauvojen villapaitoja ja -takkeja (itselläni ei silloin vielä ollut edes lapsia). Inhoan kaikkea ompelemiseen liittyvää yli kaiken ja sen vuoksi jossain vaiheessa minulla oli toistakymmentä neuletta OSINA ;). Lähipiiri vitsailee tästä vieläkin... Nyt olen sitä mieltä, että olin vain edellä aikaani, kaikkihan myydään nykyään osissa ja itse pitää kasata, miksi siis ei neuleitakin (saajalle vaan osat pussiin :D)???
    Ja jos sellainen ihme käy, että onni suosii niin tuo nro 1 kiehtoo, tosin kaikki muutkin ovat ihania.

    VastaaPoista
  10. Voihan kait koirallekin ostaa kissan nameja, jos et ihan kissaa nameja varten hanki.
    Lankahulluus näkyy valtavassa määrässä lankoja, en edes tiedä kuinka paljon niitä on.Lisäksi joskus nousen aamulla aikaisemmin ennen aamuvuoroa, että ehdin vähän neuloa.
    Ruskeat kerät viehättää.

    VastaaPoista
  11. Sinähän olet sukulaissielu. Myös minä rauhotun lankamielikuvalla :) Hulluus näkyy vaikkapa siinä, että olen kävellyt Tallinnassa Karnaluksiin lankaostoksille vaikka taivaalta tuli saavin täydeltä vettä. Ykköslangat olisivat ykkösenä.

    VastaaPoista
  12. Lankapaketti 2 kiinnostaa, jos onni potkii.

    Lankahulluus näkyy kodissani olo- ja makuuhuoneessa. Lankakoreja ja -laatikoita on kertynyt pienen lankakaupan verran.. Sohvankin valtaa usein minä ja langat :)

    Kommelluksista puheenollen jokunen 100% villainen villapaita on eksynyt pesukoneen 60 asteen ohjelmaan muun pyykin joukossa ja lopputuloksenhan me kaikki tiedämme :S

    t. Tiima Neulomosta

    VastaaPoista
  13. No miehän oon lankahulluuden perikuva. Keräilen kaikenlaisia ihania lankoja enkä raaski niistä sitten oikein mitään tehdä, silittelen vaan. Ja ei kun lisää...:) Kakkoslangat miellyttävät. Terkuin Mammukka Neulomosta.

    VastaaPoista
  14. Täällä yks hullu lisää =) Vaikka kaikki paikat pursuaa jo ennestään lankoja, niin minä ostelen kirppareilta kaikki käsin neulotut vaatteet, että saan purettua niistä itselleni lankaa. Ja pienimmätkin pätkät on visusti tallessa, niitähän voi vielä tarvita =) Jos nyt onni sattuu potkimaan, niin minäpä taidankin toivoa tuota kolmosta. Ne kävis niin hyvin noihin minun virkkauksiini.

    VastaaPoista
  15. Kyllähän se lankahulluus näkyy... kaappien päällä keriä ja virkkuu, sohvapöydällä keskeneräiset lapaset, projektipussukoita siellä täällä. Myös minulla on tapana mietiskellä neuleita iltaisin, jos ei uni ala tulla. Mitähän siitä langasta saisi? Mikä lanka kävisi siihen malliin? Jne.. Juu, en laske lampaita vaan lankakeriä... :D
    -puikkotiikeri- (ravelry)
    Ainiin, ja jos onni potkii niin ykkönen tai kakkonen käy. Akryylilangoille olen "allerginen".

    VastaaPoista
  16. Tuota...tuota...mitenkähän sen sanois...joka paikka täposen räynnä lankaa,itekkään en ole enää perillä, mitä missäkin on, mutta uutta vaan tulee välillä.....vaikka kuin päättää, että nyt ei enää uutta :( Paketeista ykkönen ehkä olis mulle mieleisin.

    ievuska

    VastaaPoista
  17. Taidan olla ihan tavallinen käsityöläinen; paikat pursuaa lankaa, jota pitää silloin tällöin hiplata ja järjestellä. Ohjeita on monistettuna isot kasat. Olohuoneessa minulla on työpisteenä lipasto, joka on aivan kaaoksen vallassa, kun minulla on joku työ kesken. Siivoan ja järjestän sen aina, kun saan käsityön valmiiksi! Sitten siihen taas kertyy puikkoja, mittanauhoja, vaihtoehtokeriä jne. Yöllä unissanikin suunnittelen ja lasken silmukoita..

    Osallistun arvontaan, ja ehkä ykkönen olisi mieluisin palkinto. Tai sitten kakkonen.

    VastaaPoista
  18. Heh, olipa kysymys - kehtaanko tähän edes vastata ;) Minähän en ole mikään taitava käsityöihminen (osaan kutoa jotain perusjuttuja kuten sukkia ja lapasia, mutta en osaa ommella, kanavatöitä taas tykkään tehdä), mutta silti oon varsinainen lankahamsteri. Kierrän kaupassa aina lankahyllyn kautta ja ostan, jos sattuu joku kiva tarjous - kaupassa kun sieluni silmin näen itseni tekemästä siitä langasta jotain ihanaa. Käsityömessuilta ostan aina jotain. Ja viimeisin hullutukseni on huutonetti - postipoika on eräänkin nyssykän kantanut postilaatikkoon. Kaapit pursuaa siis monenlaista lankaa, mutta myös puikkoja ja muuta oheistuotetta... Käsityölehtiä luen ja haaveilen joku päivä osaavani vaikka mitä.

    Jos onni suosii arvonnassa, niin kakkos- tai kolmospaketti miellyttäisi minua eniten. t. Eija

    VastaaPoista
  19. Lankahulluus ilmanee hamstraamisena. Paha vaan, että en ole järjestelmällinen ihminen, joten en tiedä, mitä kaikkea varastoistani löytyy. Joskus tulee ostettua samaa lankaa, mitä kotona jo olisi. Fiksua!?
    Palkinnoista ykkönen miellyttäisi eniten,jos onni käy.

    VastaaPoista
  20. Onnittelut komeista lukemista!
    Mullahan on kokonainen kaupallinen lankaa, mut se ei riitä! Kotona on erinäisiä ihkulankoja vain minua varten. Säilytän niitä kissapiilossa hattuhyllyllä ja välillä kiipeän tuolille ja SILITTELEN niitä lankoja. Niistä langoista ei ole koskaan tarkoitus tehdä mitään. Ne on vaan RAKASTAMISTA varten.
    P.S. En osallistu arvontaan vaan annan muille mahdollisuuden:-)

    VastaaPoista
  21. Minä rahaan kutimen töihinkin ja käytän ruokataukoni kutomiseen (ku ei ruoka siihen aikaan maistu, vaikka ei päältäpäin uskois). Kotona lankoja löytyy vähän joka mahdollisesta paikkaa, lisää pitää saada vaikkei edes tiedä mitä kaikista tekis, mut pahanpäivän varalta. Ykkönen on mieleisin.
    Terkuin Teeppari neulomosta

    VastaaPoista
  22. Minulla neulehulluus ilmenee esim. siten että saatan hehkuttaa tätä harrastustani myös ihmisille jotka eivät ymmärrä koko asiasta yhtään mitään:)Natura- lanka olisi mieluisin . terveisin wimmu neulomosta.

    VastaaPoista
  23. Niin minulle langat ovat jotain todella ihanaa. Kotona niitä on ja koko ajan pitää saada lisää. Kaikki kirpparilangat ostan ja olen onnellinen. Neulon myös sohvalla maaten ja telkkaria katsellen. Vaan neulon kyllä ihan joka paikassa. Ja kauneinta mitä minulle on sanottu junassa: saanko istua ja katsella kun neulot, se niin rauhoittaa, tulee äiti mieleen. Sanojana oli todella vanha ukki. Palkinto nro 3 kiinnostaa.

    VastaaPoista
  24. Lankahullu täälläkin tunnustautuu hamstraajaksi. Joskus siivoilen kasojani, josko jotain myisin pois, että mahtuisi lisää uusia lankoja. Siivottuani työnnän lankani takaisin ja totean, että voin mennä hakemaan lisää lankaa, sillä vielä löytyi nurkka johon mahtuu:DD

    Jos onni suosii, niin ykkönen tai kakkonen miellyttäisi:)

    VastaaPoista
  25. Viimeisin lankahulluusesimerkkini on juuri valmistuneet Polkka-polvisukat. Yhdessä kerässä oli 6 solmua, joten raitojen kanssa oli haastetta, mutta sepä ei lannistanut lankahullua. Kaksi samanlaista sukkaa valmistui.
    Jos olen onnekas arvonnassa, kaikki langat käyvät.

    Terveisin Kristiina, Neulomon KooKoo

    VastaaPoista
  26. Kivat palkinnot, eniten houkuttelee Natura. No lanka-ja neulomishulluus on itselläni vuosia kestänyt tauti. Neulon mahdollisuuksien mukaan päivittäin. Lankoja ostan sekä harkitusti että teen (jatkuvasti) heräteostoksia. Koska tykkään neuloa puseroita ja takkeja, ostan yleensä 400-500 gr satsin. Luulen, että 10-12 puseron langat on odottamassa...

    VastaaPoista
  27. Onnea mahtavista klikkausluvuista ja lukijoista!
    Eli mukana ihanassa arvonnassa ja jos onni potkaisee, niin ruskeasävyinen miellyttäisi eniten, mutta eipä ole väliä lopunperin, että mikä olisi ihanin..
    Lankahulluus onkin siitä ovela tauti, että kun se kerran kirpaisee, niin se näkyy sitten olevan menoa. Minullahan tämä hulluus alkoi vásta parisen vuotta sitten, kun löysin käsityöt ja uusi maailma avautui. Hulluus liittyy juurikin lankaostoksiin ja kaupassa "oota mä käyn vaan äkkiä kurkkaamassa vielä tuon lankahyllyn.." ja vaikka kuinka mielessäni sanon, että en tarvitse, en tarvitse..niin sitten tarvitsee ehkä kuitenkin sukkalankaa tai muuta ja ah, miten ihana uusi sävy, tuo pitää saada ennenkuin valmistus loppuu jne. Pakkomielteeni ovat värikkäät puuvillalangat..

    VastaaPoista
  28. Minussa ilmenee, niin että minulla on portaiden alla pieni lankapuoti, tosi en lankojani myy vaikka niitä on yli 140kg. Siis jos minä ole arvonnan suosikki, niin arvo uudestaa langat seuraavalle :)

    VastaaPoista
  29. Mun lankahullaannus ilmenee joka puolelta löytyvillä keskeneräisillä neuleilla ja virkkuilla. Suurin osa langoistani on suuressa lipastossa, josta niitä aina kaivelen ja ihastelen. Välillä melkein stressaan siitä, etten kerkeä neuloa niin paljon kuin mieli tekisi, mutta suunnitelmat raksuttaa kokoajan.. Lankapalkinnoista 1 & 2 kiinnostavat. :)

    VastaaPoista
  30. No, minä levittelen välillä KAIKKI lankani sängylla (ei mahdu, heh) ja laittelen niitä sävyjärjestykseen, lankalajin mukaan jne. erillaisiin järjestyksiin. Ja ihailen kun ovat kauniita. Oikein kauniita ei melkein raaskisi käyttää...
    t:satumaa

    VastaaPoista
  31. ai niin unohtui se lankatoive JOS sattuisi voittamaan...ehkä nro 2 mutta kaikki käy!
    t:satumaa

    VastaaPoista
  32. Lankahulluus...Lankaa löytyy paljon ja kun tarvitsee tiettyä, niin ei löydy. Tämän vuoden aikana piti lankavaraston (ISO!)alkaa pienentyä, mutta käy kuten jos meinaa laihduttaa, niin paino nousee. Tälläkin hetkellä on yhdistetty telkkari-työ-kirjasto- ja ennen muuta neulehuone täynnä lankoja ja muutama keskeneräinen tai päättelemätön työ myös. Muovilaatikot vetävät ainakin 80 l ja ovat ihan piukassa lankoja, ja ne ovat valitettavasti osa kaikesta lankamäärästäni.!Mutta ovat levällään kun Uhoava penkoi itselleen lankoja omiensa lisäksi!Hih!

    Sukua naurattaa neulova mummi-gnu, joka neuloo vielä jonkin aikaa kuulemma vaikka jo kuorsaa!Kerran kyllä junassa vierustoveri nauroi samaa asiaa, että kai se on totta!

    Ehkäpä kakkonen olisi nyt sopiva.

    VastaaPoista
  33. Neulehulluuden ilmeneminen: Vaikka tällä hetkellä ei ole aikaa tai eikä jaksakaan neuloa, niin koko ajan pitää niitä lankoja saada lisää.
    Tämä ei kyllä ole hassu kommellus, vaan todella ikävä, mutta vuosia sitten sain tehtyä itselleni sellaisen boleron, jota ehdin käyttää kerran likaiseksi ja sitten huovutin sen koneessa nuken vaatteen kokoiseksi.
    Natura on eniten minua.

    VastaaPoista
  34. Oma lankaneuroosini näkyy lähinnä siten, että epäsäännöllisen säännöllisesti järjestelen lankojani jotenkin eri tavalla; silittelen ja ihailen niitä sekä mietiskelen mitä niistä voisi tehdä... Lopputulos on silti yleensä sama! Pakkaan ne laatikoihin takaisin ja en edelleenkään löydä tarvittaessa ilman pitkällistä etsintää jotain tiettyä lankaa. :)

    Kiva kysymys ja kiva lukea muiden vastauksia. Jos onnetar suosii, niin valitsisin ruskean langan se värin vuoksi.

    VastaaPoista
  35. Onnea ja hauska arvonta:) Itselläni on valtavasti lankoja ja ihan kaikkea en ole edes luetteloinut....olen pysynyt aika hyvin lankalakossa, mutta vaikeaa on. Lankahulluus näkyy siinä, että saatan purkaa jonkun vanhan neuleen, kun siinä on niin hyvää lankaa...jos vaikka teksi siitä jotain muuta :)

    VastaaPoista
  36. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  37. Onnea! Tämähän hauska arvonta...mulla on muutama kerä iiihaania karkkiväri-raita seiskaveikkaa joita pitää välillä vaan silitellä ja hiplata samalla miettien, että mikä ois niin ihana työ, että nämä langat siihen käyttäisin. Vielä ei ole tullut sellaista vastaan, mä en luota omiin taitoihini vaan pelkään, että nuo langat menee hukkaan työssä joka ei olekaan juuri SE!!
    Ja jos olen menossa johonkin uuteen paikkaan niin mietin jo etukäteen voisko siellä kutoa, ja ihan varmuudeksi otan ees pienen virkkaustyön käsilaukkuun :)

    Jos arvonta suosii niin tuo 2) Asa Gjestal Spinneri Naturgarn ois mun suosikki.

    terkuin Aroska Novitan neulomosta

    VastaaPoista
  38. Onnea! Tämähän hauska arvonta...mulla on muutama kerä iiihaania karkkiväri-raita seiskaveikkaa joita pitää välillä vaan silitellä ja hiplata samalla miettien, että mikä ois niin ihana työ, että nämä langat siihen käyttäisin. Vielä ei ole tullut sellaista vastaan, mä en luota omiin taitoihini vaan pelkään, että nuo langat menee hukkaan työssä joka ei olekaan juuri SE!!
    Ja jos olen menossa johonkin uuteen paikkaan niin mietin jo etukäteen voisko siellä kutoa, ja ihan varmuudeksi otan ees pienen virkkaustyön käsilaukkuun :)

    Jos arvonta suosii niin tuo 2) Asa Gjestal Spinneri Naturgarn ois mun suosikki.

    VastaaPoista
  39. Onnea suuresta kävijämäärästä. Lankahulluus näkyy hamstraamisena. Löysin kaapistani äskettäin lankaa, jota en muistanut ostaneenikaan. Palkinto 2 miellyttäisi minua. t. lv

    VastaaPoista
  40. Kädet tärisee... hengitys salpaantuu..tulee sellainen olo - mulle kaikki heti... langat pitää saada syliin ja puikoille mahdollisimman pian:) sitä on mun lankahulluus, niin ja ykkönen on se mun juttu.

    VastaaPoista
  41. Luku jo mennyt reilusti yli. Kutomiseni haittaa jo kotiaskareita, ne jäävät tekemättä välillä.
    Tinttu59 Neulomosta

    VastaaPoista
  42. Minä en nykyään uneksi oikeastaan enää neulelangoista, niin kuin vielä jokunen vuosi sitten. Mutta kaikista ristipistoihin liittyvästä sitä vastoin...illalla nukkumaan mennessä niistä haaveilen:)
    Tavoittelen ruskeita lankoja, niistähän saisi vaikka puseron aikaiseksi.

    VastaaPoista
  43. Lankahulluus ilmenee minussa, että haaveilen kaikenmaailman langoista. Surffailen netissä katsellen lankoja ja lankakaupoissa hiplailen lankoja. Välillä tietenkin ostelenkin, vaikka joka paikka pursuaa lankoja kotona. Sitten tietty neulemalleja on joka paikka pullollaan. Liian paljon ideoita, liian vähän aikaa.
    Tavoittelen tuota ekaa palkintoa, ihanaa lankaa:)

    VastaaPoista
  44. Lankahulluus on kausittaista. Nyt on olohuoneen nurkkaus alkanut täyttyä sukkalangoista, joita on saanut näin kevään korvalla hieman halvemmalla. Ajatuksena on tuleva joulu ja sukkaprojekti. Kirppiksiltäkin aina katselen josko löytyisi sopivia lankoja nukkeharrastukseeni, joko hiuksiksi tai neuleisiin.

    VastaaPoista
  45. Minuun iski neuloosi viime vuoden lokakuussa. Sitä ennen olin satunnainen neuloja. Lankahulluus ilmenee minussa tällä haavaa konkreettisesti muun muassa siten, että kuljen meidän lähimarketeissa automaattisesti lankahyllyjen ääreen "rauhoittumaan" (ei ne langat mene pilalle jos niitä vähän hypistelee, eihän?), ostan usein kerän tai pari ilman sen kummempaa syytä ja etsiskelen mielelläni Googlen kautta tällaisia lanka-arvontoja. :)
    Jos onni suosii, niin ykkösvaihtoehto kiinnostaa eniten.

    T. Eva-Maria S.

    VastaaPoista
  46. Minussa lankahulluus ilmenee siten että rakastan järjestellä lankoja. Kerin niitä uusiin keriin ja järjestelen värien mukaan. :)
    Osallistuisin 2. palkinnon arvontaan.
    Riikka K.
    riikka_kuitunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Kyllä kaupoilla aina on lankaosasto katseltava ja hypisteltävä. Nauruksihan se hulluus joskus menee, mutta haittaaks se ....
    Ruskeat lankat kiinnostaisi jos onni potkii. :)
    Aurinkoista Pääsiäistä!
    -RitvaK-

    VastaaPoista
  48. Näkkäri osallistuu myös ihan huvin vuoksi, eli jos onni suosii annan mennä eteenpäin ihanaa Pääsiäistä

    VastaaPoista
  49. Mielelläni voittaisin tuon ensimmäisen satsin, eli Naturat.

    Lanka- ja neulehulluus näkyy minussa varmaankin niin, että käyn aika usein läpi lankojani ja puikkojani. Järjestelen niitä, levittelen pitkin lattioita, silittelen ja tutkin. Olen myös huomannut, että jos vaikkapa eteeni istahtaa joku palmikkoneule tai vaikkapa kirjoneuletakki päällään, en voi olla tutkimatta neuletta koko ajan. Mietin miten se on neulottu, minkä tekisin toisin, osaisinkohan neuloa sellaisen ulkomuistista jne.

    Yksi hulluimmista ideoistani taitaa olla se, kun lähdimme ajamaan Turkuun kylpylälomalle ja MINÄ autolla-ajon vihaaja ajoin navigaattori apuna joitakin ihmeellisiä, älyttömän liukkaita ja mutkaisia pikkuteitä Päntäneelle Tapion kauppaan lankoja ostamaan. Se oli ihan yhtäkkinen päähänpisto kesken matkan ja tuon reissun takia tuli ajettua aika monta kymmentä ylimääräistä kilometriä.

    VastaaPoista
  50. Palkinto nro 1 hivelisi minun lankahamsterin sielua...
    Eiköhän tuo hulluus ilmene juuri hamstrauksena.. Pitää ostaa lankaa vaikkei tarvisikaan ;)
    Joskus ollaan lähdetty reissuun ja mukanani on puikot ja neuleohje. Sitten onkin PAKKO pysähtyä johonkin lankakauppaan ostoksille kun langat UNOHTUI kotiin.

    VastaaPoista
  51. Hmm, tunnustuksia tulee; ajattelin etten ole mikään lankahullu, että varasto on ihan hallinnassa. No joopa joo, huomasin, että minullahan on ennestään kerä tai kaksi kaikkia näitä arvonnassasi palkintona olevia lankamerkkejä. Sattumaako vai oire vakavasta lankamaniasta? Palkinto nro 2 olisi houkuttavin, koska sitä merkkiä on entuudestaan joitain keriä ja on laadultaan ihanaa!

    VastaaPoista
  52. En kertakaikkisesti osaa heittää lankaa pois, vaan rikkinäiset villavaatteet on ihan pakko purkaa langaksi kerille. Harvoin niistä mitään uutta tulee tehtyä, mutta korillinen erilaisia lankoja kerillään on hauskan näköinen itsellään.
    Osallistun uusien lankojen metsästykseen ja tavoittelen Asa Gjestal Spinneri Naturgarn -pakettia.

    VastaaPoista
  53. Neulomishulluus näkyy minulla sillä lailla, että inspiraation iskiessä työ on aloitettava heti, mutta ... myös yhtäsoittoa tehtävä loppuun asti. Ostan langat aina jokaiseen inspiraatiokohtaukseen erikseen, joten minulla ei juurikaan ole mitään huikeita lankavarastoja. Käsityöblogit on vähän muuttanut neulomishulluuttani, koska nyt yleensä löydän jotain inspiroivaa silloin kun kaupat ovat kiinni, enkä pääse samalta istumalta lankaostoksille. Tämän myötä olen alkanut hankkia vähän lankoja varastoonkin, inspiraatiota odottamaan. Paketti nro 2 näyttää sekä materiaalina että väreinä ehdottomasti eniten minun näköiseltäni.

    VastaaPoista
  54. Mä katselen aina välillä lankoja ja suunnittelen mitä niistä tekisin ja sitten tulee ahaa elämys joo teen sellasen ja sellasen jutun ja eiku puikot käteen ja niinpä on sitten taas uusi ufo syntynyt suureen ufojen varastoon..lankaa tietenkin ostan ihan hetken mielijohteesta ja laitan sen varastoon muhimaan parempaa päivää varten

    VastaaPoista
  55. Minulle tulee välillä neulomiskuume ja se ei lakkaa ennen kuin koko suku huokaa sukkien paljoutta. Toiveena on Asa Gjestal Spinneri Naturgarn

    VastaaPoista
  56. Onnittelut hienosta lukijamäärästä! Kuinka lankahulluus/neulomishulluus minussa ilmenee? No siten, että ostan aivan innoissani lisää lankaa ja syöksyn usein jo uuden neuletyön kimppuun, vaikka vanhoja töitäkin on kesken vaikka kuinka monta... Mikä on hassuinta, mitä olen tehnyt harrastukseni vuoksi? Varmaankin se, että hamuan lisää ja lisää lankaa vaikka niitä on ihan riittämiin monen montaa työtä varten. Ja koska lankavarastoni on paisunut mahdottomasti, on säilytystä varten pitänyt hommata useita 50 litran säilytyslaatikoita. Kohta alkaa jo säilytystilatkin olla lopussa suuren lankamäärän vuoksi.

    Jos onnetar suosii minua, minä voisin mielelläni tutustua lankapalkintoon numero 1.

    Terveisin Maani Neulomosta.

    VastaaPoista