tiistai 1. marraskuuta 2011

Tyttömäiset sukat

Aina välillä on kiva neuloa kahta kirjavaa lankaa samaan neuleeseen ja ihmetellä (tai ihastella) lopputulosta. Tällä kerralla keksin  napata kätköistäni kaksi eriväristä Nalle Coloria ja neuloa niillä vuorotellen sukan vartta. Lopputulos oli aika levoton (kuten fiksumpi olisi varmasti heti tajunnut). Varren jälkeen olikin pakko miettiä, että mitenkäs nyt jatketaan. No kaappien kätköistä löytyi sopivan sävyistä yksiväristä Nallea ja sillä sitten jatkoin neulomista. Muutaman kerroksen jälkeen tuntui siltä, että kyllä tästä jotakin puuttuu ja niinpä kaivoin taas Colorit esille ja tällainen on lopputulos:

PERUSSUKAT
Lanka:Novita Nalle Colori+ Novita Nalle 83g
Puikot: 2.75mm


Nämä sukat aion pitää itse, sillä näissä tunnen oloni ihan prinsessaksi. Muistaakseni minulla ei pienenä ollut kovin paljon pinkkejä vaatteita, joten nyt täytyy herkutella tällä värillä senkin edestä!

Viime viikolla postilaatikossa odotti ihana pieni paketti, jonka Lila oli lähettänyt minulle sen kunniaksi, että bongasin hänen bloginsa kävijälaskurista numeron 44444.



Paketin sisältä löytyi suloinen peltirasia, jonka sisällä oli oikeita aarteita.



Tuollaisista korvakoruista olen haaveillut siitä asti, kun näin ne ekan kerran täällä blogimaailmassa. Silmukkamerkitkin ovat niin kauniita, että täytyy varmaan pian aloitella jotakin pitsihuivia, jossa voisin niitä käyttää... Keskeneräisten määrä on tällä hetkellä 20, joten ehkä minun kannattaisi vielä hetken harkita tuota uuden aloittamista!


Tänään minua ilahdutti: Uusin Moda-lehti ilmestyi tänään. Yleensä odottelen neulelehtiä kieli pitkällä jo kauan ennen niiden ilmestymistä, mutta nyt kävi kerrankin niin, että lehti onnistui yllättämään minut. Olen selaillut sen kerran läpi, mutta illemmalla tutustun siihen tarkemmin. Myös Tekstiiliteollisuuden nettilehti ilmestyi tänään. Mallit näyttävät tosi kivoilta.


12 kommenttia:

  1. Ihanat sukat, ei ollenkaan levottomat :)

    Lila osaa ilahduttaa, eikö vain.

    VastaaPoista
  2. Raitalangoilla kokeileminen on aina yhtä hauskaa. :) Sukista tuli ihanan tyttömäiset, minustakaan ei liian levottomat.

    VastaaPoista
  3. Tulipas näistä raikkaat ja hauskat:)

    VastaaPoista
  4. Upeat sukat ja hieno tuo saamasi rasia ja sen sisältö. Ihanuuksia suorastaan.

    VastaaPoista
  5. Kivat sukat - oikein hyvä ratkaisu!

    VastaaPoista
  6. Tuli tosi mageet sugat! kyllä kokeilu kannattaa, vaikka ihan aina ei onnistukaan...

    VastaaPoista
  7. Kyllä onkin niin kauniit sävyt noissa sukissasi! Minullekin eilen kopsahti MODA postilaatikkoon, jotenkin en vain nyt oikein löytänyt sen sisällöstä kamalasti kiinnostavaa mikä on aika poikkeuksellista.

    VastaaPoista
  8. Kylläpäs on kauniit sukat. Ihana väri :)

    VastaaPoista