sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Lankavarasto se vaan kasvaa...

Mies palasi viime yönä työmatkalta ja nyt minä sain varsinaisen synttärilahjankin; ihanaa hajuvettä ja Swarovski-kaulakorun! Kyllä mun nyt kelpaa.

Lankarintamalle kuuluu myös hyvää. Ostin nimittäin viime viikolla Zeldalta lankapaketin, joka näyttää tältä.Lankaa on yli 2kg! Sivupalkista voitte nähdä, että toukokuun osalta lankavaraston pienennysoperaatio ei ole oikein sujunut suunnitelmien mukaan, eikä kesäkuu näytä paljon paremmalta... Mutta kuka voi vastustaa tällaisia lankoja??? Tässä vielä lähikuva suosikkivyyhdeistä.


Pakko lähteä tästä taas ulos neulomaan, sillä KYH kutsuu. Kaiken lisäksi tänään taitaa olla viimeinen löhöilypäivä. Ilmojen mahdollisesti muuttuessa pitäisi ruveta tekemään huushollihommiakin.

Tänään minua ilahdutti: En ole mikään viherpeukalo ja näillä helteillä puutarha on joutunut täysin heitteille. Yksi laji meillä kuitenkin voi hyvin:14 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon synttäreistä :) Hienon lahjan sait. Mutta lankahamsterin täytyy tunnustaa, että nuo langat ne vasta sykähdyttävät. Itse osaan kasvattaa myös noita samoja kukkasia hyvin. Eivät tahdo kylläkään pysyä kukkapenkeissä;)

  VastaaPoista
 2. Oi ja voi mikä ihana lankalasti! Kuola valuen ihastelen noita värejä...

  VastaaPoista
 3. Kylläpä olet hienon lankalastin hommannut. En olisi minäkään voinut vastustaa noin ihania lankoja. Vähänkö olen vihreänä!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa, että löysivät näin hyvän kodin luotasi:)

  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka ihania värejä! En kyllä yrittäisikään vastustaa.

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea jälkikäteen !

  Nyt kyllä muutuin ihan vihreäksi, kun näin tuon lankavuoren :)))

  VastaaPoista
 7. Kivan lahjan sait:)

  Ihana kasa lankaa:D Mutta sitähän ei voi koskaan olla liikaa;)

  VastaaPoista
 8. Tulin tänne Sirpan blogista kun näin kauhean ihanan lankakuvan! Niin kauniita lankoja! Minäkin olen ostanut Zeldalta lankaa, mutta vasta yhden vyyhdin...

  VastaaPoista
 9. Wau miten herkullisen värisiä lankoja. En vastustaisi tuollaisia lankoja :)

  VastaaPoista
 10. Komea kasa kauniita lankoja.Riittää neulottavaa vähäksi aikaa. Mielenkiintoista nähdä mitä ihanuuksia noista syntyykään.

  VastaaPoista
 11. Iih, mitä lankoja! Olen tunnistavinani hamsterin. ;D Kiva blogi sinulla, jäänkin tänne lueskelemaan.

  VastaaPoista
 12. Ompa mukava postaus, tuo hennon kaunis kukkakin.

  VastaaPoista
 13. Hurja lankalähetys! Aikamoisia herkkuja ovat.

  VastaaPoista