torstai 5. toukokuuta 2011

Mä vaan virkkaan

On se kumma, kun kuukausikin on vaihtunut jo aikoja sitten ja blogiin ei vaan ilmesty uusia päivityksiä. Joku voisi luulla, että käsityöt eivät tällä hetkellä kiinnosta. Kyllä kiinnostaa, mutta tämä virkkaaja on vaan aika hidas ja kokonainen peitto pitäisi saada aikaiseksi. No, loppusuoralla ollaan, sillä näin iso kasa mulla on jo noita paloja koossa:Onneksi näitä on todella inspiroivaa tehdä. Vähän kyllä hirvittää ajatus palojen yhdistämisestä, mutta eiköhän siitäkin selvitä. Kun aloitin peiton teon, niin mulla ei ollut selkeää ajatusta siitä, että minne tai kenelle tämä peitto tulee. Viime viikolla asia kuitenkin kirkastui. Me nimittäin löysimme  unelmien kesämökin ja päätettiin ostaa se! Tästä peitosta tulee siis mökkipeitto. Mökin ostaminen on aika hassu juttu, sillä mä olen aina vannonut, että minä en halua koskaan omaa mökkiä... Olen vannonut myös, että meille ei tule koskaan koiraa, mutta niin vaan meillä asustelee pörröinen Hertta... Taidan siis lopettaa "ei koskaan" käyttämisen!

Tapiolta tuli tänään mieluinen paketti. Kuten varmaan aika moni tietääkin, niin tässä kuussa saa Dropsin talvilankoja -30% alennuksella. Mietin pitkän tovin netin ääressä, että mitä lankaa mun kaikkein eniten tekisi mieli ja Nepaliin mä sitten päädyin. Tämä ihana vihreä olikin jo jostain kaupoista loppunut. Pari sukkalankakerää tuli myös tilattua. Tuollaiset yksiväriset voi vaikka yhdistellä kirjavien Fabeleiden kanssa.


Tässä vielä lähikuva tuosta kauniista vihreästä:


Tänään minua ilahdutti: Kaikesta ostamisesta huolimatta minua ilahduttaa, että huhtikuussa mun lankavarastoni kutistui 95g! Suuri ilonaihe on myös, kun noin viikon päästä saamme avaimet omaan mökkiimme. Olen jo kovasti suunnitellut, mitä kaikkea voin sinne tehdä. Esim. virkatut verhot voisivat olla kivat saunamökissä.

16 kommenttia:

 1. Ihania paloja, ja peitosta tulee varmasti upea sinne mökille! Onnea!

  Minäkin haalin yksivärisiä Fabeleita alesta juuri värikkäiden kaveriksi :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava läjä, valmista peittoa odotellessa ;)

  VastaaPoista
 3. On siinä neliö poikineen! Ja hienot värit! Itse olen yhdistänyt neliöt virkkaamalla, kannattaa kokeilla, itselle sopiva tapa. Ja ihania ostoksia olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Ootpa ollut tehokkaana, näyttää aivan ihanalta!
  Kuulin myös tuosta Dropsin alesta juuri, oi ja voi mikä houkutus!

  VastaaPoista
 5. Ihania paloja! Tulee varmasti upea peitto <3
  Minä onneksi olen langanostolakossa toikokuun!

  VastaaPoista
 6. Onnea mökistä! Hienon värisiä palasia, joista tulee varmasti kiva mökkipeitto! ;) Ja ihania lankoja! Minuakin houkuttaisi tuo Nepal, mutta taidan ostaa Limaa eli Nepalin pikkusiskoa ;D

  VastaaPoista
 7. No nyt sustakin sit tulee mökkihöperö:-) Onneksi olkoon! Meillä mökki on kyl sellainen pakkotyöleiri, ettei siellä lankaa ehdi kuluttaa...
  Ihanasti ihanaia paloja!

  VastaaPoista
 8. Sinä sitten menit mainostamaan tuota Tapion alea. En ole vielä sinne eksynyt, mutta pahasti näyttää siltä, että minä saatan hankkia äitienpäivälahjaksi lankaa. Mies on ulkoistanut lahjaostokset minulle itselle jo vuosia.

  VastaaPoista
 9. Kyllä on kauniin värinen peitto tulossa!

  VastaaPoista
 10. Ihania neliöitä! :) Mulla on myös peittoprojekti menossa, mutta eilen ja tänään ei ole oikein huvittanut tehdä niitä, eikä ole just muutakaan työn alla. Vaikka olen todellinen isoäidinnneliö-fani, niin ei niitäkään ihan putkeen jaksa kovin montaa tehdä. Pitäisi keksiä joku toinenkin käsityö rinnalle, mutta päätin jo, etten ota muuta käsityötä häiritsemään, että valmistuu se peittokin joskus.

  VastaaPoista
 11. Noin paljon jo neliöitä! Kyllä se peitto pian valmistuu.
  Onnea uudelle mökille!

  VastaaPoista
 12. Kauniita paloja, tulee upea peitto. Saas nähdä mennekö se mökille vai kotisohvalle :))

  VastaaPoista
 13. Ihanan värisiä paloja. Kaunis peitto tuloillaan.
  Onnea mökistä!

  VastaaPoista
 14. Onpas jännää odottaa millainen peitostasi tulee. Ainakin kuvan paloista päätellen upea. Täälläkin on iltatähdelläni peiton kokoaminen menossa, mutta paljon pienempi kuin sinulla. Ja ihania lankojakin olet hankkinut.

  VastaaPoista
 15. Blogissani on tunnustus Sinulle.

  VastaaPoista