sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Simppeleitä huiveja

Aina kun tiedossa on automatka, niin riennän lankavarastolle ja mietin, minkälaisen matkatyön otan mukaan. Mitään kauhean suurta ei viitsi kuljettaa mukana ja liian vaikea ohjekin on reissulla hankala. Yksinkertainen huivi on sukkien ohella mainio matkaneule.LALA´S SIMPLE SHAWL
Juulin sukkalanka 96g
Puikot 4mm

LaLa´s Simple Shawl on mielestäni kaunis, vaikka ohje onkin hyvin yksinkertainen. Tämä Juulin värjäämä sukkalanka (nimeltään Fresh Fruit) on ihanan keväinen ja luulenkin, että tämä huivi pääsee heti huomenna käyttöön.

Automatkoja on tullut tehty enemmänkin lyhyen ajan sisällä ja niinpä rupesin tekemään heti toista huivia samalla ohjeella.LALA´S SIMPLE SHAWL
Schoppel Wolle Zauberball 96g
Puikot 4mm

Zauberballin värit ovat syötävän ihanat! Tämän huivin neulominen olikin yhtä suurta nautintoa värien ansiosta. Annoin huivin tyttärelle, sillä hänelle tällainen söpöilyhuivi taitaa sopia paremmin kuin minulle.

Innostuin niin kovasti tänään kuvaamisesta, että lopuksi vielä kaksi yhteiskuvaa huivikaunokaisista.Tänään minua ilahdutti: Vihdoinkin on ollut sellainen viikonloppu, että ei ole minkäälaisia aikatauluja. Arkena on niin paljon pakollisia menoja, että olen nauttinut täysillä siitä, että mihinkään ei ole kiire.

18 kommenttia:

 1. Kauniita huiveja:) Ihan täällä huokailuttaa, kun on niin kauniita!

  VastaaPoista
 2. Ihania huiveja!! Taidanpa tämänkin lisätä to-do-listalleni. :D

  VastaaPoista
 3. Ihaania huiveja!! Onko noi hyviä kaulassa pidettäviä, jos on nii ois helppo ja nopee tehä... ja zauberball on nami!

  VastaaPoista
 4. Kyllä ovatkin kauniita! Pidän molemmista väreistä kovasti:) ja malli vaikuttaa sopivan simppeliltä matkaneuleeksikin. Lopputuloksena upea huivi/-t

  VastaaPoista
 5. Nättejä huiveja, varsinkin zauberballinen :) Usein yksinkertainen on kaunista!

  VastaaPoista
 6. Kauniita, kauniita huiveja. Etenkin tuo vihreä sävyinen.

  VastaaPoista
 7. Kivoja huiveja, niissä on värit paikallaan! Otin tunnustuksen vastaan, ja blogissani on nyt kaikille avoin kilpailu, käypä vastaamassa!

  VastaaPoista
 8. Kauniita huiveja molemmat, niin ihanat värit!

  VastaaPoista
 9. Kauniita ovat molemmat. Tuollaisen helpohkon huivin voisin kyllä mieki uskaltaa aloittaa. EN oo yhtään pitsijuttua neulonut ja villaista en oikein mielellään kaulalle laita. Mut onhan niitä eivillaisiakin lankoja olemassa:)Jaksais vain etsiä mallia jostain. Minäkin muuten tykkään ajasta, kun ei ole aikatauluja. Puuhastelu on kivaa kun ei ole kiirettä.

  VastaaPoista
 10. kauniita huiveja ,pitää minunkin varmaan käydä tulla sivuilla :) enkku on vaan mulle se kompastuskivi :/

  VastaaPoista