lauantai 26. helmikuuta 2011

Päivänkakkaroita helmikuussa

Talven loppumisesta ei näy vielä merkkiäkään, mutta siitä huolimatta päivänkakkarat kukkivat!

PERUSSUKKA
Lanka: Nalle Kukkaketo (Päivänkakkara) 79g
Puikot: 2.75 mm

Aika harvoin ostan mitään keltaista, mutta tämä väri on mielestäni todella kaunis. Voisin jopa harkita tekeväni jotakin suurempaakin samasta langasta.

Vaikka meneillään onkin lankavaraston pienennysoperaatio, niin välillä täytyy varastoa laajentaakin.


Nämä langat ostin jo pari viikkoa sitten Susulta. Step on tämän kevään uutuusväri, mutta Palett puolestaan löytyi Susun ongelmajätelaatikosta (=alekorista). Susu käyttää tuota persoonallista ongelmajäte-nimeä, mutta asiakkaan kannalta nuo korit ovat kyllä aarrelaareja.

Välillä kaupparessulta tarttuu mukaan myös ohjeita, jotta tietäisi, mitä kivaa langoista voisi tehdä.


Nyt täytyy tehdä eräs nolo tunnustus; olen ostanut Verena-lehden jo usean vuoden ajan (lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa), mutta kertaakaan en ole toteuttanut lehden ohjeita! Ohjeet on usein tosi kivoja, mutta jostain syystä toteuttamisasteelle en ole vielä päässyt. Toisaalta neulelehtiä on ihana vaan katsellakin. Itse asiassa seuraavassa postauksessa saatte nähdä, miten tämän neulojan mopo keuli lehtihyllyllä lomamatkalla...

Tänään minua ilahdutti: Matkailu virkistää, mutta kyllä on kiva olla taas kotonakin. Keväisen lämpötilan olisin kuitenkin voinut tuoda mukanani tänne Suomeen.

8 kommenttia:

 1. Niin käsityö lehdet ja kirjat ovat mukavia ihan katsella vaan! Minulla löytyy varmaan kirjaston verran ko. opuksia. Mietinkin missä olet kun on hiljaista, matkalla hyvä, kotona paras!

  VastaaPoista
 2. tuo on niin ihana väri .. ostin itse myös, aattelin pojalle villatakin väkertää ja jos on innostusta ni villahousut tarviis myös:)
  hyvät sukat oot saanu aikaiseksi:)

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat, pirteät!

  Käsityölehdistä ja -kirjoista usein jää kuitenkin ideoita mieleen, vaikkei mitään ihan suoraan toteuttaisikaan. Ja ovathan ne mukavia "hyvänyönsatuja" ainakin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat ihanat ihanat sukat!! <3 Tuota lehteä olen joskus selaillut, mutten ostanut

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniin keväiset sukat :)

  VastaaPoista
 6. Onpa pirtsakat sukat. Tuo lehti näyttäisi mielemkiintoiselta

  VastaaPoista
 7. ihana värimaailma sinulla täällä blogissasi =)

  VastaaPoista