sunnuntai 4. joulukuuta 2022

Zweig-pusero

ZWEIG
Lanka: Rva Silmusolmu Merino Sukkis (Herttuatar ja Knit Your Greens) 301g
Puikot: 3.25 ja 3.75mm
Ohje: Zweig by Caitlin Hunter

 Keväällä päätin vihdoinkin aloittaa Zweig-puseron, josta olen haaveillut jo useamman vuoden. 


Värivalinta osui nappiin, sillä vaaleanpunaisen ja vihreän yhdistelmä on kertakaikkisen ihana! Langat ovat Rva Silmusolmun värjäämiä. Olen ostanut ne eri aikaan, eikä minulla ollut mitään mallia mielessä niitä ostaessani. 


Pusero on neulottu ylhäältä alkaen ja jostain syystä minulla meni alussa pääväri ja kuvioväri toisin päin. Se ei kuitenkaan haittaa yhtään.

Pusero on ollut valmiina jo yli kuukauden, mutta valokuvaus on jäänyt tekemättä, koska koko ajan on joko harmaata tai pimeää. Onneksi pieni lumikerros auttaa hieman.

Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen!

Tänään minua ilahdutti: Löysin kirpputorilta ihanat sormikkaat! Ne ovat aivan uudet ja hintaa niillä oli vain 12e. Itse en millään jaksaisi neuloa noin monta sormea. Lapasten peukutkin ovat useimmiten minulle liikaa.


6 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis pusero! Itselläni ei ehkä kärsivällisyys riittäisi pitsikaarrokkeen tekoon, kun siinä saisi olla niin tarkkana ettei kuvio sekoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitsineuleen tekeminen ei ole kovin vaikeaa. Tarkkuutta se toki vaatii.

   Poista
 2. Onnittelut puseron valmistumisesta. Ihanat värit. Vihreässä langassa on hienosti elävä pinta. Oikein hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käsinvärjätyt langat ovat kyllä hienoja.

   Poista
 3. Onpas kaunis pusero ja ihana väri. Malli on upea. Kauniit myös nuo sormikkaat. Ostin jo lyhyet sormipuikot, mutta pelottaa aloittaa sormikkaiden teko. Luulisin että on vaikeaa

  VastaaPoista