perjantai 8. kesäkuuta 2018

Tutti Frutti -sukkia

Regialta tuli keväällä ihanan kesäisiä puuvillasukkalankoja (72% puuvilla, 18% polyamidi ja 10% polyesteri). Kaikki värit olivat kivoja, mutta minä päädyin pitaijaan, mansikkaan ja vesimeloniin.

TUTTI FRUTTI PITAIJA
Lanka: Regia Cotton Tutti frutti Color 70g
Puikot: 2.25mm
Pitaija-sukat annoin äidilleni äitienpäivälahjaksi. Pintaneuleeksi valitsin yksinkertaisen ribbineuloksen (3o, 1n). Raitoja en yrittänyt kohdistaa, mutta sattumalta sukista tuli melkein samanlaiset.

Seuraavaksi tein ihan perussukat mansikasta ja nämä jäävät omaan käyttöön.

TUTTI FRUTTI MANSIKKA
Lanka: Regia Cotton Tutti Frutti Color 71g
Puikot: 2.25mm

Nämä sukat neuloin pitkästä aikaa Karbonz-puikoilla. Nykyisin neulon sukat useimmiten Zingeillä. Tykkään kyllä kummastakin. Tosin Karbonzeissa yhden puikon pää on aavistuksen vääntynyt ja se häiritsee hieman neulomista.


Vesimeloni vielä odottelee puikoille pääsyä!

Tänään minua ilahdutti: Eräänä päivänä olin koirani kanssa lenkillä. Pieni tyttö tuli vastaan ja kysyi, että saako koiraa silittää. Annoin hänelle luvan ja vähän aikaa koiraa siliteltyään hän kysyi: "Onks tällä aina ollu kiharoita vai ooksä tehny ne?" Naurattaa vieläkin, kun kuvittelen itseni kihartamassa koirani turkkia!

5 kommenttia:

  1. Hei paljon laitoit silmukoita sukkiin? Mulla on sama lanka odottamassa ja mietin silmukkalukumäärää 😉

    VastaaPoista
  2. Minäkin ostin noita samoja lankoja neljää eri sävyä. Vasta olen yhdet vesimelonisukat saanut neulottua. Tein kanssa lyhyellä varrella niin saa samasta kerästä vielä toisetkin.

    VastaaPoista
  3. Nyt on kyllä niin ihania värejä, että huh huh!

    VastaaPoista