sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Taina-huivi

Tämän vuoden ensimmäisen lankaostoksen tein 4. päivä helmikuuta Lidlissä. Menin itse asiassa ostamaan sukkalankaa, mutta päädyin kuitenkin ostamaan Sunny-nimistä lankaa, joka on puuvillan ja polyakryylin sekoitusta. Mustavalkoinen lanka oli juuri sopivaa huivilankaa, sillä tällainen väritys sopii melkein minkä tahansa vaatteen kanssa.

TAINA
Lanka: Crelando Sunny 162g
Puikot: 4mm
Ohje: Taina by Eeva Kesäkuu
Ohjeeksi valitsin Eeva Kesäkuun Taina-huivin. Pitäähän jokaisella Tainalla olla oma nimikkohuivi!Lanka sopii mielestäni mainiosti tähän ohjeesen. Muutamat värien lätäköitymisetkin tuntuvat tässä ihan kivoilta.Neulottaessa langasta irtosi jonkin verran väriä käsiin, mutta liottaessani huivia pingotusta varten, niin väriä ei liuennut veteen.


Huivin koko on täydellinen. Nyt olenkin kahden vaiheilla, että pidänkö huivin itselläni vai annanko sen kenties äitienpäivänä äidilleni lahjaksi. Lankaa on tosin vielä 138g jäljellä, joten voi olla, että kumpikin saa oman huivinsa.

Päivän kirjavinkki: Solblekt av solen, Mark Levengood


Solblekt av solen (suom. Vasten auringon siltaa) on jo viides Mark Levengoodin kirja, jossa kuvittajana on Ilon Wikland. Nämä Levengoodin kirjat ovat sellaisia hyvänmielen tuojia. Illalla ennen nukahtamista on mukava lukea pari lukua ja samalla nollata päänsä päivän tapahtumista. Suomennos ei ole vielä ilmestynyt, mutta mitäpä, jos verryttelisit hieman ruotsin kielen taitoasi tällä kirjalla.

Tänään minua ilahdutti: Meidän huushollissamme on jo jonkin aikaa ollut Netflix, mutta en ole montakaan ohjelmaa sieltä vielä katsellut. Elokuviakin katson yleensä melko harvoin, mutta ihan lähiaikoina olen katsonut Netflixistä Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi sekä Piiat. Suosittelen kumpaakin elokuvaa!

4 kommenttia:

  1. Siitähän tuli kiva. Täytyykin noukkia idis talteen....

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis huivi ja sopii monen kanssa

    VastaaPoista
  3. Luin satavuotias, joka karkasi ikkunasta kirjana ja oli tosi hyvä.En tiennytkään, että siitä on tehty leffa-täytyykin kurkata löytyykö kirjastosta:)

    VastaaPoista