torstai 19. maaliskuuta 2015

Talitinttisukat

En ollut suunnitellut, että tekisin alkuvuodesta paljon sukkia, mutta niin on vain käynyt. Asiassa ei ole sinänsä mitään vikaa, mutta aina välillä mietin, kuinka paljon esimerkiksi neulepusero olisi edistynyt, jos olisin käyttänyt kaiken sukkien neulomiseen käyttämäni ajan puseron neulomiseen. Sukkia mulla on pilvin pimein, mutta puseroita/villatakkeja ei kovinkaan monta.

No, kaikesta huolimatta esittelen kirjoneulesukat, jotka valmistuivat jo helmikuun puolella.

MIEHEN KIRJONEULESUKAT
Lanka: Novita 7Veljestä/7Veljestä Linnut yht. 138g
Puikot: 3.5mm
Ohje: Novita Talvi 2012, malli 22


Muistan ihastuneeni tähän malliin jo vuonna 2012, jolloin Novita Talvi ilmestyi. Onneksi olin kaukaa viisas ja hankin jo tuolloin Talitinttilankaa (Novita 7Veljestä Linnut) varastoon. Ohjeessa Talitinttiin oli yhdistetty musta lanka, mutta mielestäni tummansininen sopii melkein paremmin kaveriksi.


Ohje oli helppo tällaisellekin neulojalle, joka ei ole kovin paljon kirjoneuletta neulonut. Kantapäästä tein ohjeesta poiketen yksivärisen, koska se on mielestäni kauniimpi näin.


Olen aika ylpeä lopputuloksesta! Kirjoneuleharjoituksia voisi tehdä enemmänkin, mutta jotenkin säiden lämpeneminen vie ajatukset enemmän keväisempiin neuleisiin ja virkkaukseen.

Päivän kirjavinkki: Mutta minä rakastan sinua, Eppu Nuotio


Eppu Nuotio, joka asuu nykyisin Berliinissä miehensä kanssa, on mielestäni kiinnostava henkilö. Kun häneltä ilmestyy kirja, haluan lukea sen heti tuoreeltaan. Mutta minä rakastan sinua on erityisen kiinnostava senkin takia, että sen päähenkilöillä on melkein samat ammatit kuin minulla ja miehelläni. Kaiken kukkuraksi he ovat myös suunnilleen saman ikäisiä. Siihen yhtäläisyydet sitten loppuvatkin. Onneksi! On nimittäin helpottavaa, kun oman elämän rakkauskuviot eivät ole niin monimutkaisia kuin Karinin ja Laurin.

Tänään minua ilahdutti: Tällä viikolla näin elämäni ensimmäiset revontulet! Kyllä piti vanhaksi elää, ennen kuin tämä luonnonilmiö tuli nähtyä.

7 kommenttia:

 1. Komiat on sukat, tosi kiva malli.
  Huomenna olisi mahdollisuus nähdä auringonpimennys, jos on puolenpäivän aikoihin ulkona :)

  VastaaPoista
 2. Sukkia minäkin monesti teen jos isommat työt ei edisty tai kiinnosta. Joskus haluaa saada jotain nopeaa valmista. Tämä talitintti tuli ehkä samaan aikaan myyntiin, kun punatulttu? siitä minä tykkäsin, mutta tämäkin näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit värit neulomissasi sukissa! Aurinkoista pääsiäisen odotusta!
  T:Ikka

  VastaaPoista
 4. Onpa siulla täällä ihania sukkia! Talitintit on niin ihanat, että harmittaa, kun ei ole tuota lankaa omissa varastoissa.

  VastaaPoista
 5. Oi miten ilahduin tästä vinkistä! Ja sukat ovat upeat. Lämpimiä terveisiä Andalusiasta ja hyvää kevättä.

  VastaaPoista