maanantai 8. syyskuuta 2014

Vauvan myssy

Minulla on ollut tapana tehdä Junasukkia lähipiiriin syntyville vauvoille. Tällä kertaa ajattelin vaihteeksi tehdä pienen myssyn. Ohjeita minulla on vaikka kuinka paljon, mutta jokin niissä kuitenkin oli sellaista, etten päässyt neulomisessa alkuun. Lopulta kuitenkin löytyi sopivan simppeli malli.

VAUVAN MYSSY
Lanka: Sirdar Snuggly Baby Bamboo 32g
Puikot: 3.5 ja 4mm
Ohje: Moda 2/2007


Kuvausta varten tarvitsin nuken, sillä oikeaa vauvaa ei meiltä löydy! Olin jo aivan epätoivoinen, kun kuvittelin, että kaikki nuket on jo aikoja sitten viety kirppikselle tai lahjoitettu eteenpäin. Onneksi ulkovarastosta löytyi kuitenkin Annabella. Tytär ei ollut pienenä erityisen kiinnostunut nukeista, joten luulen, ettäAnnabella oli rakkaampi äidille kuin tyttärelle!Myssy on tarkoitettu 3-6 kuukautiselle lapselle, joten Annabellan päähän tämä on liian suuri.


Ihan hyvin Annabella kuitenkin selvisi mallin töistä, joten taidanpa käyttää häntä toistekin mallin hommissa.

Päivän kirjavinkki: Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja, Tuomas KyröJos joku ei vielä tiennyt, niin Tuomas Kyröltä on ilmestynyt uusi Mielensäpahoittaja-teos. Tällä kertaa kyseessä on romaanin muotoon kirjoitettu kirja. Vaikka Mielensäpahoittaja valmistelee omia hautajaisiaan, niin kirja on edelleen melko kevyttä luettavaa/kuunneltavaa. Oletteko muuten tienneet, että myös Mielensäpahoittaja on kutonut (=neulonut) ja myös tykännyt siitä!

Tänään minua ilahdutti: Neulegraffiteista on ollut netissä ja lehdissä paljonkin juttua, mutta tänään näin sellaisen ensimmäistä kertaa itse. Näitä kyllä katselisi mielellään useamminkin.


4 kommenttia:

  1. Minä en ole ainuttakaan neulegrafittia vielä saanut tehtyä vaikka mieli tekisi :) kaunis tuo sinun näkemäsi. Myssyssä on kivat nuo kavennukset! :)

    VastaaPoista
  2. Nätti myssy! :) Minä aloitin juuri tänään tuota Mielensäpahoittajaa kuuntelemaan äänikirjana.

    VastaaPoista