maanantai 9. heinäkuuta 2012

Aurinkosukat

Kuulun ihmisiin, jotka käyttävät villasukkia ympäri vuoden. Jos on oikein kuuma, niin sen verran voin joustaa, että siirryn sukkiin, joissa on villan lisäksi puuvillaa.

AURINKOSUKAT
Lanka: Laine Pour Chaussettes 65g
Puikot: 2.5mm
Ohje: perussukka (14s/puikko)

Langan ostin kesäkuussa Jätti-Rätistä ja kuten jo silloin totesin, niin lanka on ollut jossain vaiheessa myös Lidlissä myynnissä. Materiaalina on 48% puuvillaa, 39% villaa ja 13% nylonia. Lanka on oikein miellyttävän tuntuista ja siksi sukat pääsivätkin heti käyttöön.


Väri ei ole lähelläkään minun lempivärejäni, mutta koska siinä on keltaista, niin nimesin sukat Aurinkosukiksi ja sehän ainakin kuulostaa jo aika kauniilta.


Lankaa on jäljellä vielä n. 130g ja en oikein tiedä, että mitä siitä tekisin. Onko kenelläkään hyviä ideoita?

Tänään minua ilahdutti: Löysin näin ihanan neuleaiheisen emalisen Muumimukin:



Sama kuva löytyi myös tiskirätistä:


11 kommenttia:

  1. Ihana muki ja pirtsakat sukat! :)

    VastaaPoista
  2. Sama muumi löytyy kannunakin! Mulla on saaristomuumi-muki, ja haaveilen kannusta ja lautasestakin, mut vielä en oo raskinu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se kannu (niitä on vielä kahta kokoa!) polttelee kovasti. Pitäisi vaan keksiä jokin hyvä käyttötarkoitus sille, ennen kuin raaskin sen ostaa.

      Poista
  3. Mites olis ne sormikkaat loppulangasta :)
    Tuollainen muumimuki pitää kyllä ehdottomasti saada!

    VastaaPoista
  4. Hyvää maanantaita Englannista!
    Lueskelen näitä blogeja muun kotimaisen puutteessa, vaikka itse en ehdi neulomaan niin paljoa, että niistä saisi blogin rykäistyä. Mutta täällä on ihan kivä käydä 'kylässä'!
    Mullakin on tuota samaa rumalankaa täkäläisestä Lidlistä, sukat odottavat päättelyä. Ostin myös harmaata, kun sain halvalla ihan niin kuin Sulo Vilen..

    Mukavaa kesänjatkoa, toivottavasti siellä on paremmat (kuivemmat)ilmat kuin täällä! Ja kahden viikon kuluttua alkaa koulujen kesälomat, jee.

    T. Iiris

    VastaaPoista
  5. Kivat kesäsukat.Minäkin kuulun niihin ihmisiin,jotka vain tosi helteellä luopuu villasukista :D

    VastaaPoista
  6. Kyllä ovatkin aurinkoiset:) Muki on myös aivan ihana!

    VastaaPoista
  7. Miulla on meneillään sukkaneule tuosta samasta langasta - samasta syystä - väri on vain tummempi.
    En ole muumien ystävä, mutta pitääkin etsiä tuo muki, neulova Muumimamma on saatava!

    VastaaPoista
  8. Kauniit sukat. Ja tuo Muumimuki menee kyllä minullakin hankintalistalle.

    VastaaPoista
  9. Heips!
    Oon seurannut sun blogia jo jonkin aikaa, ja ajattelin rohkaistua kirjoittamaan, nyt kun oon siirtynyt vuodatuksesta tänne bloggerin puolelle.

    Mä en luovu villasukista kuin saunassa ja uimassa ;) No, ehkäpä näin kesällä viltsit ei mahdu kesäkenkiin, että kauppareissulla ja kylässä oon ilman. Tosin kyläilyreissullekin usein varaan edes jotkut ohuet viltsit mukaan, ainakin jos varpaat tuntuu hiukankin kylmiltä.

    Olipas kiva Muumi-aihe mukissa, mä kun keräilen niitä Teema-Muumimukeja, niin en sitten oo viitsinyt muuta kauheesti alkaa keräileen. Mitä nyt laatikonalus täynnä neulelankoja, ja pari lootaa ullakollakin ;)

    VastaaPoista