lauantai 3. maaliskuuta 2012

Väriä elämään

Kenellekään ei ole varmasti jäänyt epäselväksi, että tykkään melkein kaikista väreistä ja siksi värikkäät liukuvärjätyt langat ovat lähellä sydäntäni. Todellisen neulomisvimman aiheutti huivi, jonka näin Virkattu lintu -blogissa. Minun oli heti kaivettava esille erilaisia Noro-lankoja kaapista (ja oli siinä joitakin muitakin lankoja). Ilo oli suuri, kun neulomisen aikana sai suunnitella ihan vapaasti, että milläs värillä nyt jatketaan.

BAKTUS-HUIVI
Lanka: mm. Noro Kureyon Sock -lankoja ja Silk Garden Lite 114g
Puikot: 4mm
Koukku: 3mm

Malli on yksinkertainen Baktus, koska halusin värien olevan pääosassa. Villapallon blogista löysin vinkin, jonka avulla reunoihin jää reikärivi sekä kavennuksissa että lisäyksissä. Näihin reikiin oli sitten helppo virkata reunus.

Koska kuvissa mallina toimiva tyttäreni tykkäsi kovasti huivista ja koska Noron Kureyon Sock -lankoja oli vielä runsaasti jäljellä, niin aloin tehdä perään heti toistakin huivia. Se on vielä kuvaamatta, joten esittelen sen sitten myöhemmin.

Tänään minua ilahdutti: Meidän koira on välillä kuin pehmolelu ja välillä ihan kuin ihminen. Katsokaa nyt näitäkin kuvia (samalla näette peiton, jonka olen virkannut jämälangoista muutama vuosi sitten):


7 kommenttia:

 1. Tuossa huivissasi on kyllä herkulliset värit.
  Ai, kun tulin hyvälle mielelle noista koirakuvista :o)

  VastaaPoista
 2. Kaunis piristävä huivi! Norojen sävyt ovat kyllä erityisen ihanat.

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi. Tuo virkattu reunus on hieno!

  Ihana tuo siun hauveli. Tuli ihan mieleen miun edesmennyt koira, joka tykkäsi nukkua peiton alla, koska sillä oli niin kylmä.

  VastaaPoista
 4. Ihana huivi. Minäkin kaipaan väriä, tuo voisi olla hyvä piritys! Koirasi on kyllä syötävän suloinen pehmohauveli, ja iloisen näköinen siinä kelliessään kivan peiton alla!

  VastaaPoista
 5. baktus huivi on kyllä ihana koska se täydellisesti mahdollistaa väreillä leikkimisen :) ja huivisi on kyllä erittäin pirteä.
  söpö on dogeli ja peitto. olet saanut hyvät tilannekuvat.
  "liityin lukijaksesi"

  VastaaPoista
 6. Voi ei teidän koiraa! :D Ihana! Huivi on myös kaunis. Yksinkertaiset mallit ovat kyllä parhaita, jos haluaa langan olevan pääosassa.

  VastaaPoista
 7. Upean värinen baktus! ja tuo koira, voi miten hellyttävä!

  VastaaPoista