torstai 4. elokuuta 2016

Bombay-kesäsukat

BOMBAY-KESÄSUKAT
Lanka: Katia Bombay 68g
Puikot: 2.25mm
Ohje: Perussukka 16s/puikko, 3o 1n
Minun ei ollut edes tarkoitus ostaa tätä Katian Bombay sukkalankaa, mutta kun kauppias sanoi sen olevan juuri minun väriseni, niin pakkohan se oli ostaa. Tehokasta myyntiä sanoisin! Jos totta puhutaan, niin ei minua ole kovin vaikea houkutella lankojen ostoon...


Kauniin väriset sukat Bombaysta tulikin, vaikka näissä puuvillaa sisältävissä langoissa värit eivät olekaan kovin voimakkaita.


Otin poikkeuksellisesti sukat heti käyttöön, sillä vanhoihin vastaaviin tuli juuri reiät pohjaan. Minä en villasukkia rupea parsimaan, sillä uustuotanto on tässä talossa varsin vilkasta!


Kesällä ei muuten parempaa yhdistelmää olekaan kuin villasukat ja Crocsit!

Tänään minua ilahdutti: 


Vuosikausia olen laittanut ikkunoiden alle petunioita, mutta tänä vuonna valitsinkin pelargonioita ja päivänkakkaroita. Ne tuntuvat viihtyvän hyvin tässä paikassa.

5 kommenttia:

 1. Minäkin kuljeksin villasukissa kesät talvet. Sellaisissa ohuissa aloevera/jojobaöljy-käsitellyissä. Kesäsukkalangat on jäänyt kokeilematta. Josko ensi kesänä....

  VastaaPoista
 2. Paraikaa täälläkin villasukissa ja ulkona sataa. Kauniit ja ei hyökkäävän väriset sukat!
  Miljoonakellot on selvästi kärsinyt sateista ja palakuut kukoistaneet mökilläkin epasäännöllisellä hoidolla tänä kesänä.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit ovat tosiaan värit näissä sukissa. Täytyypä kokeilla minunkin tuota lankaa.

  VastaaPoista
 4. Ihanan väriset sukat! Miekin kuljen kesällä joko paljain varpain tai sitten villasukissa. Tänä kesänä villasukat ovat olleet tarpeen melkein joka päivä.

  VastaaPoista
 5. Hyvin ajoitettu uusien, kauniiden, sukkien valmistuminen.

  VastaaPoista