lauantai 13. elokuuta 2016

Hermionen sukat

Regian Arne & Carlos -sukkalangat ovat houkutelleet minut ostoksille jo monta kertaa. Viime joulukuussa hankittu lanka kuuluu herrojen kolmanteen "painokseen" (edition 3).

HERMIONE´S EVERYDAY SOCKS
Regia by Arne & Carlos (Edition 3) 77g
Puikot: 2.25mm
Ohje: Hermione´s Everyday Socks by Erica Lueder

Alunperin ajattelin yhdistää tähän lankaan petrolia Stepiä, jota sattumalta ostin yhtä aikaa. Se olisi kyllä hyvin sointunut tähän Regian lankaan, mutta viime hetkellä päätin neuloa sukat vain yhdestä langasta.


Ohjeeksi valitsin Ravelrystä löytyvän ilmaisohjeen: Hermiones Everyday Socks. Ohje on varsin suosittu, sillä valmiita projekteja löytyy lähes 15000 kappaletta!


Suosion syynä on varmasti se, että ohje on mukavan yksinkertainen, mutta pintaneule on kuitenkin mielenkiintoisen näköinen.


Langan kuvioihin en ole ihan superihastunut. Mielestäni herrojen aikaisemmin suunnittelemat langat ovat kauniimpia.


Päivän kirjavinkki: Minä matkustan yksin, Samuel Bjørk


Kesän aikana olen lukenut todella paljon (ainakin minun mittapuuni mukaan). Ehkäpä mieleenpainuvin kirja on ollut norjalaisen Samuel Bjørkin Minä matkustan yksin. Aihe on rankka, sillä kirja alkaa siitä, että metsästä löytyy kuusivuotiaan tytön ruumis. Tyttö on ripustettu puuhun ja hänet on puettu kauniiseen nuken mekkoon. Heti ensi sivuista alkaen kirja onnistuu koukuttamaan lukijan. Kirjaa lukiessa minulle tuli usein mieleen telkkarisarja Silta. Näissä kahdessa on jotakin samaa tunnelmaa.

Tänään minua ilahdutti: Viikonloppu on paljon "arvokkaampi" nyt, kun kun työt ovat alkaneet. Tosin töissäkin oli ihan kiva olla pitkästä aikaa.

4 kommenttia:

 1. Somat sukat ja taas kauniin väriset. Siulla on selvästikin hyvä värisilmä.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat. Tuo malli näyttää todella kivalta. Minusta sukkien väri on ihan kiva, mutta juu, aikaisemmat langat ovat olleet Arnolta ja Carlokselta nätimpiä.

  VastaaPoista
 3. Tuota sukkamallia voisi tehdäkin.

  Eläkkeelle jäätyä tahtoi aika mennä "mömmöksi". Arki ja viikonloppu toivat selkeää rytmiä elämään. Nythän sitä on vaan aina lomalla 6-v lapsenlapseni sanoin.

  VastaaPoista
 4. Minulla Arnen ja Carlosin langat odottavat sukkainspiraatiota, mutta sitä ei näytä kuuluvan. Tarvetta kyllä olisi, syksy painaa päälle.

  VastaaPoista