sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Väsynyt, mutta onnellinen

Kunnialla selvittiin pojan lakkiaisista. Kylmä ja sateinen sää ei paljon haitannut, sillä vieraita tuli pitkin päivää ja siten tilaa riitti kaikille sisälläkin. Meillä oli itse asiassa toinenkin syy juhlaan, sillä tytär päätti peruskoulunsa. Kestävyyskuntoa kyllä tarvittiin, sillä aamulla klo 8 alkoi peruskoulun juhla ja viimeiset lakkiasvieraat lähtivät kotiin illalla klo 23.30! Jossain vaiheessa iltaa oli jo pakko potkaista korkkarit nurkkaan, sillä jalkoja särki niin armottomasti. Kaiken kaikkiaan päivä oli kyllä ikimuistoinen.


Muistona ihanasta päivästä saamme vielä muutaman päivän ihailla näitä upeita ruusuja. Kuva ei kyllä oikein tee oikeutta näille; luonnnossa ne ovat vielä upeampia.

Sitten vähän käsityöasiaakin. Jo talvella päätin tehdä pojan tyttöystävälle ylioppilaslahjaksi torkkupeiton. Peitto etenekin aika rivakasti, mutta siinä vaiheessa, kun palaset oli tarkoitus virkata yhteen, niin onnistuin murtamaan sormeni. Sisukkaasti (mutta hitaasti) onnistuin kipsini kanssa sen verran virkkaamaan, että sain  kuin sainkin peiton valmiiksi.

PEITTO ISOÄIDINNELIÖISTÄ
Lanka: Novita Nalle ja Novita Wool
Koukku: 3mm

Alunperin oli tarkoitus, että kaikkien ruutujen reunoissa olisi punaista, mutta lopputulos näytti mielestäni liian jouluiselta ja niinpä virkkasin vielä luonnonvalkoisella yhden reunakerroksen.Näiden neliöiden tekeminen on niin kivaa, että aika pian rupean varmaan virkkaamaan uutta peittoa.


Silloin kun kuvasin peittoa, niin oli vielä kesä! Tänään kun olin koiran kanssa lenkillä, niin piti laittaa sormikkaat käteen, vaikka on olevinaan kesäkuu.


Tänään minua ilahdutti: Olen ollut pitkään sairaslomalla, mutta huomenna alkaa kesäloma! Niin hassulta kuin se kuulostaakin, niin fiilis on ihan mahtava, kun tuo loman etuliite vaihtuu.

16 kommenttia:

 1. Ihana peitto! Hyvin rauhoittaa sekä punainen että luonnonvalkoinen tuota muuten niin monenkirjavaa värimaailmaa.

  VastaaPoista
 2. Upea peitto! Meilläkin on talo täynnä ruusuja! Onnea ylioppilaalle ja äidille!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle ylioppilaalle.
  Ihastuttava peitto. Upea lahja!

  VastaaPoista
 4. Onnea äidille ylioppilaasta!
  Nautihan kesälomastasi ja tuo lahjaksi tekemäsi peitto on kyllä todella kaunis. Oikea mansikka =D

  VastaaPoista
 5. Oi, vau! Upea lahja ylioppilaalle!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut ylioppilaan äidille! Ihana tuo peitto.

  VastaaPoista
 7. Onnea ylioppilaalle! Upea peitto.

  VastaaPoista
 8. Kaunis peitto ja tosi ihana lahja ylioppilaalle!
  Onnea äidillekin uudesta ylioppilaasta!

  VastaaPoista
 9. Upea ylioppilaslahja! Varmaan mieluinenkin. Ja onnittelut onnituneista juhlista, juhlista saa kyllä virtaa vaikka ovatkin haastavia.

  VastaaPoista
 10. Onnea ylioppilaalle ja peruskoulun päättäneelle. Kaunis peitto.

  VastaaPoista
 11. Mahtava ylppärilahja!
  Hyvää KESÄlomaa sulle ja onnittelut synttärien johdosta.

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtava lahja! Kauniit värit!

  VastaaPoista
 13. Onnea ylioppilaalla ja perheelle! Peitto on todella upea!!

  VastaaPoista
 14. ihania värejä näissä sinun tekeleissäsi :) Minäkin aloitin isoäidinneliöpeiton virkkaamisen 'ikuisuusprojektina' jolle en ole asettanut mitään valmistumispäivämäärää :D novitan nallea hamstrattu muutama kerällinen tätä varten.

  VastaaPoista