perjantai 29. kesäkuuta 2012

Lankavarasto pullistelee

Vähän aikaa sitten järjestelin lankavarastojani. Hommaan meni koko päivä ja lopputulos oli, että mulla on liikaa lankaa. Osan langoista siirsin syrjään myymistä varten, mutta sitten iski katumus ja ajattelin, että kyllä minä noistakin vielä voisin jotakin tehdä. Se siitä myymisestä sitten. Tämän jälkeen ajattelin, että en ainakaan osta enää uusia lankoja, mutta ei mennyt kuin pari päivää, kun taas lankesin. Joten parasta mennä itse asiaan ja esitellä, mitä ihanuuksia olen taas löytänyt!

Susun kaupasta löytyy aina jotakin kivaa ja siksi välillä onkin pakko rajoittaa käyntejä siellä. Tällä kertaa tartuin tarjoukseen, jossa Step-lankoja sai kolme kerää 20 eurolla.


Step-lankaa löytyy mun varastoista ennestäänkin, mutta se nyt vaan on hyvä sukkalanka.

Anttila puolestaan mainosti myyvänsä edullisesti Catania Fine -lankaa. Olin jo aikaisemmin ihaillut noita keriä, mutta onneksi en ostanut, sillä nyt hinnasta oli tipahtanut yli puolet pois. Tarkoitus oli ostaa lankaa vain yhden huivin verran, mutta kaupassa olikin houkutuksena mallilehti (saksankielinen), jonka sai ilmaiseksi, jos osti vähintään 10 kerää Catania-lankoja. Mun oli siis PAKKO ostaa vähän reilummin...


Sen verran oli kuitenkin järkeä noissa mun ostoksissa, että valitsin lehdestä kaksi mallia, joihin ostin langat. Yleensä käy nimittäin niin, että ensin ostan langat ja vasta sitten ihmettelen, että mitä niistä tekisi.


Ekasta satsista tulee aikanaan kesäpusero ja kyllä mä sen huivinkin aion tehdä:


Päivän kirjavinkki: Det fjärde offret, Mari Jungstedt
Olin ikionnellinen, kun löysin kirjastosta uutta kuunneltavaa ruotsiksi. Yleensä joudun tilaamaan näitä kaukolainana, mutta tämä oli ihan oman kirjaston hyllyssä. Kyseistä kirjaa ei ole tietääkseni vielä suomennettu, mutta muita Mari Jungstedtin kirjoja kyllä löytyy myös suomeksi. Det färde offret on Jungstedtin yhdeksäs Gotlantiin sijoittuva rikosromaani.

Tänään minua ilahdutti: Hesarin kulttuurisivuilla oli pari viikkoa sitten (17.6.) hauskan näköinen sivu, joka minun piti heti ottaa talteen.Sivulla on HS-kriitikoiden suosittelemia lomakirjoja. Vasta nyt rupesin tarkemmin tutkimaan sitä ja taitaa olla niin, että tänään täytyy käydä vielä kirjastossa. Itse asiassa kirjasto on paikka, jossa voisin käydä vaikka joka päivä!


4 kommenttia:

 1. Olipas samanlainen kokemus lankavaraston siivouksesta kuin minulla. Minäkin siirsin syrjään osan myyntiä varten ja suurimman osan niistäkin langoista pukkasin takaisin varastoon :DD

  VastaaPoista
 2. Hehe, ihan samoilla linjoilla lankavaraston kanssa. :) Olen jo lopettanut vastaanhangottelun, kyllä sitä lankaa aina jostain tuutista hiipii lisää...

  VastaaPoista
 3. Ihania lankoja. Kyllä niille käyttöä löytyy. Sillon pitää ostaa kun kohdalle sattuu :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja lankoja, mnusta ei niitä koskaan ole liikaa... tilaa vaan on liian vähän.... ;)

  VastaaPoista