lauantai 9. toukokuuta 2015

Mara-huivi

Viime syksyn Kädentaitomessuilta ostin ensimmäiset vyyhtini Madelinetosh-lankaa. Ne ovat olleet lankavarastoni aarteita. Neuleillassa monet neuloivat Mara-huivia, joka on Madelinetoshin ilmaisohje ja tottahan toki minäkin innostuin mallista.

MARA
Lanka: Madelinetosh Tosh Merino Light 166g
Puikot: 4mm
Ohje: Mara by Amy Hendrix

Madelinetoshin lankojen ihanuus on niiden väreissä. Valitettavasti värien ihanuutta on vaikea vangita valokuvaan (auringonpaiste ei ainkaan auta asiaa!). Neuletuntuma sen sijaan ei ollut mitenkään erityisen luxus. Ihan ihanaa neulottavaa lanka on, mutta niin on moni halvempikin lanka.


Tein omasta Marastani kaksivärisen, sillä muuten siitä olisi tullut liiana pieni. Itse asiassa olisin voinut tehdä hieman suuremmankin huivin, sillä lankaa jäi vielä n. 50g.
Keskellä huivia tein lisäykset niin, ettei reikäriviä muodostunut. En ole kastellut ja pingottanut huivia ja voi olla, etten sitä teekään, sillä se on mielestäni kaunis näinkin.


 Käyttämäni värisävyt ovat nimeltään Shire ja Fog.

Päivän kirjavinkki: Kantaja, Kari Hotakainen


Tänä vuonna en hankkinut itselleni Kirjan ja ruusun päivänä jaettavaa kaupanpäälliskirjaa. Onneksi miniäkokelaani oli sen kuitenkin hankkinut ja luovutti sen minulle tuoreeltaan luettavaksi. Olen aikaisemmin lukenut muutaman Hotakaisen kirjan. Tunnetuin niistä on varmasti Finlandia-voittaja Juoksuhaudantie. Uutukainen Kantaja oli miellyttävä lukukokemus. Ei kovin suuria tunteita herättävä, mutta mukava välipala. Varmasti jotakin sellaista Hotakaiselta on kai tilattukin, koska tällaisen kirjan pitää miellyttää mahdollisimman laajaa lukijakuntaa.

Tänään minua ilahdutti: Huomenna on äitienpäivä ja koska olemme huomenna menossa tervehtimään isovanhempia, niin minä sain lahjani hieman etuajassa.
Tästä ei äitienpäiväkortti voi enää paremmaksi muuttua! Kukan ja kortin lisäksi sain uudet nappikuulokkeet podcastien kuuntelua varten.


6 kommenttia:

 1. Kaunis huivi, pidän kovasti niistä väreistä! Tuota lankaa tosiaan en ole itse kokeillut.

  VastaaPoista
 2. Kiva huivi ja toivottavasti monikäyttöinen. :)

  VastaaPoista
 3. Todella upea huivi, niin ihanat värit.

  VastaaPoista
 4. Hieno ja lämpimän näköinen huivi :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä nuo värit ovat kauniit kuvissakin. :) Mara-mallikin näyttää aina vaan kivemmalta; sopii erittäin hyvin myös kaksiväriseksi.

  VastaaPoista