keskiviikko 1. elokuuta 2012

Blogiloma

Vuodatuksen blogit ovat olleet pitkään "pakkolomalla". Minulla ei itse asiassa ole ollut tarkoituksena lomailla bloggaamisesta, mutta niin on vaan vierähtänyt pari viikkoa siten, että en ole jaksanut kaivaa kameraa esille ja kirjoitella tänne. Tänään alkoi kuitenkin elokuu, joten nyt on aika taas ryhdistäytyä. Tauon aikana kävijälaskuri on pyörähtänyt jo yli 50 000 kävijän ja olen siitä todella iloinen. Loppukuusta blogini täyttää kaksi vuotta, joten silloin olisi varmaan taas blogiarvonnan paikka.

Edellisen viikon maanantaina kävin Skanssin Cittarissa Turussa. Kävin itse asiassa vain lankaosastolla, sillä suuret marketit hieman ahdistavat. Kurkkaus lankahyllyille ei ollutkaan ihan turha, sillä tällaisesta saaliista maksoin vain 12e.


Joku varmaan nyt miettii, että eihän tuo hinta mikään ihme ole, koska toinen lankakeristä on noin laiha. Kyllä se kaupassa oli vielä ihan pullero, mutta nyt siitä on tehty jo yhdet sukat.

PUNATULKKU-SUKAT
Lanka: Novita 7Veljestä Linnut 106g
Puikot: 3.5mm
Ohje: perussukka (12s/puikko)


En ole ollut erityisen ihastunut tähän Novitan Linnut-sarjaan. Nyt kun tuota Punatulkku-väriä olen katsellut vähän tarkemmin, niin onhan se aika kiva. Itse asiassa tämän syksyn värikartasta löytyy Talitintti ja ehkäpä sitäkin pitäisi kokeilla.

Nyt kun tuli puheeksi tämän syksyn värit, niin olen minä hankkinut pari kerää Nostalgia-lankaakin.


Muitakin uusia kivoja värejä olisi tarjolla, mutta valitettavasti Novitan lankojen hinnat ovat nousseet aika reippaasti.

Päivän kirjavinkki: Mummo 2, Anni Nykänen
Jo ensimmäinen Mummo-kirja vei sydämeni, eikä tämä kakkososakaan petä.


Tänään minua ilahdutti: Turkuun avataan huomenna Lankamaailma!!!! Aikaisemmin Lankamaailmalla on ollut liikkeet vain Helsingissä ja Tampereella. En ole niissä koskaan käynyt, mutta tuohon Turun liikkeeseen taidan suunnata jo huomenna. Sitä paitsi heinäkuussa onnistuin pienentämään lankavarastojani runsaalla kilolla, joten voin minä jotakin ostaakin. Tosin lankakaupoissa on tosi ihana vaan katsella ja välillä myös hypistellä lankakeriä.

9 kommenttia:

 1. Minä kävin Tampereen Lankamaailmassa lomallani ja se on käymisen arvoinen paikka. Lankoja on paljon ja ne on järjestetty selkeästi ja tilavasti. Helsingin Lankamaailmassa en ole käynyt, koska sinne on "peräti" 30 km matka ;)

  VastaaPoista
 2. Kivat raitasukat !

  Kiitos ... oli kiva lukea, että kaipasit minua :)

  Sinullakin on se sananvarmennus päällä, sitä ei kuulemma tartte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ollutkaan tietoinen, että minulla on tuo sananvarmennus päällä. Otin sen nyt pois.

   Poista
 3. Tiesin että Turkuunkin on tulossa Lankamaailma mutten tiennyt koska se avataan. Harmi että huomenna on pitkä päivä töissä. Toisaalta, mulla taitaa tuo lankaostoskiintiö olla täynnä......

  VastaaPoista
 4. Voi, miten ihanat punatulkkusukat! Jaa... huomennako sitten on tuo suuri päivä, kun Lankamaailma aukeaa...

  VastaaPoista
 5. Olen käynyt lankamaailman myymälöissä sekä Helsingin Oulunkylässä, että Tampereella. Aina sieltä on löytynyt vaikka mitä. Mihnkähän päin se tulee Turkuun, minäkun jollakin tavlla tunnen Turkua ja olen siellä uskaltanut autollakin ajaa, toisin kun Helsingissä, joissa luotan 100€ julkisiin kulkuneuvoihin. Jos joskun teksi Turku-retken!

  VastaaPoista
 6. Kivat sukkaset! Ompas mukava uutinen tuo lankamaailman tulo Turkuun. Minäkin kyselen, että mihin päin siellä? On yksi käynti kohde lisää seuraavalla Turku reissulla.

  VastaaPoista
 7. Muutamat sukat täälläkin neulottu punatulkusta. Ihan en ihastunut tuohon väritykseen, mutta talitinttiä katselin novitan lehdestä ja se näytti mukavalta.

  Himoittais nuo nostalgia langat koska jotain tuon tapaista löytyy pieniä jämiä niiltä ajoilta kun puikoilla olen jotain oppinut tekemään. Tosin tuosta ei aikaa ole kuin kasikymmentävuotta. Mutta nuo hinnat :(

  VastaaPoista