tiistai 14. lokakuuta 2014

Shoppailuja

Kovin paljon en ole viime aikoina shoppaillut, mutta nyt minulla olisi muutama juttu esiteltävänä. Lokakuu on Roosa nauha -kuukausi ja tänäkin vuonna tarjolla on monenlaisia tuotteita.


Neulojalle luontevin tapa osallistua keräykseen on ostaa neuleohjeita ja sukkalankaa. Täytyy tunnustaa, että viimevuotiset langatkin ovat vielä käyttämättä. Tänä vuonna oli kuitenkin uusia värejä ja ohjeita tarjolla, joten tottakai minunkin piti tähän keräykseen osallistua.


Sukkiin liittyy seuraavakin ostos. Suomalaisessa kirjakaupassa on meneillään ale ja siellä oli monta kiinnostavaa käsityökirjaa. Pitkän harkinnan jälkeen ostin vain tämän Villasukkakirjan. Vähän jäi kyllä kaivelemaan ne muutkin kirjat. On siis hyvinkin mahdollista, että piipahdan vielä uudelleen kirjakaupassa...

Päivän kirjavinkki: The Silkworm, Robert Galbraith


The Silkworm (Silkkiäistoukka) on toinen Robert Galbraihin kirjoittama kirja. Nimen taakse kätkeytyy suosikkikirjailija J.K. Rowling. Koska tykkäsin kovasti Käenkutsusta, hankin kesällä englanninkielisen jatko-osan, koska suomennosta ei vielä silloin ollut saatavilla. Kesähelteillä uppouduin täysin tähän perinteiseen salapoliisikirjaan. Vieressä minulla oli kännykän sanakirja, josta tarkistin joitakin oudoimpia sanoja. Cormoran Strikesta ja hänen apulaisestaan Robinista haluan lukea vielä jatkossakin!

Tänään minua ilahdutti: Tällä viikolla minulla on nimpparit ja jälleen kerran mieheni muisti minua ihanalla lahjalla.
Langan kävin tosin vaihtamassa turkoosiin, sillä minulla oli jo ennestään melkein saman väristä huivilankaa.

6 kommenttia:

 1. Onnea nimipäivänäsi!
  Minulla on samanlailla viime vuonna ostamani sukkalangat jemmassa.

  VastaaPoista
 2. Tahtoisin niin nuo molemmat ylimmät krjat, mutta olen tuhlannut hirveästi rahaa lankoihin ja ohjeisiin, että ..
  ja vielä olisi lankaa tarvis, vaikka kaikkea ei ehdi yhtäaikaa neulomaan..

  VastaaPoista
 3. Ostin tänä vuonna noita Roosa nauha-lankoja ja ohjekirjan.

  VastaaPoista
 4. Ich habe dasselbe "villasukka"- Buch vergangenes Wochenende in Oulu gekauft und 2 andere dazu. Bei nur 10Euro/Stk konnte ich nicht widerstehen. Etwas Wolle habe ich auch gekauft, aber nur ein bißchen.

  VastaaPoista
 5. Onnea nimipäiväsi johdosta! Kivoja ostoksia olet tehnyt. Minäkin ostin tuon Villasukkakirjan muutama päivä sitten:)

  VastaaPoista
 6. Onnea. Ihan alkoi kutkuttamaan tuo sukkakirja, mullahan on noihin himo! Roosanauhalankoja jo ostin, ihania pehmoisia.

  VastaaPoista