lauantai 11. lokakuuta 2014

Viidakkosukat

Novitan syksyn uutuuslangoista minua viehätti eniten 7Veljestä Viidakko -lanka ja siitä erityisesti seepraversio.

SEEPRASUKAT
Lanka: Novita 7Veljestä Viidakko 102g
Puikot: 3.5mm
Ohje: perussukka (12s/puikko)
Tosi kivat sukat tästä langasta sitten tulikin.7Veljestä-lanka taitaa olla meille useimmille sellainen peruslanka, joka ei herätä mitään suuria intohimoja. Sitä voi ostaa monesta paikasta ja aika usein se on myös tarjouksessa. Minä olen pitkään ollut siinä uskossa, että minulla on jonkin verran kyseistä lankaa varastossa. Missään nimessä minulla ei ole sitä paljon. No niinhän minä luulin! Laskin huvikseni, kuinka paljon Seiskaveikkaa on vuosien varrella kertynyt ja luvut ovat aika hurjia: yksivärisiä on yhteensä n. 10kg ja Nostalgiaa, Raitaa yms. yli 8kg. Yhteensä siis yli 18kg 7Veljestä-lankaa. Pitäisiköhän ensi vuonna viettää 7Veljestä-langan "tuhoamisvuotta"?

Ja nyt voisi kuvitella, että meikäläinen ei enää vilkaisekaan lankatarjouksia, joissa on Seiskaveikkaa... Pari viikkoa sitten ostin kuitenkin Tweediä, sillä sitä sai TOSI halvalla.


Puolustukseksi sanottakoon, että silloin en vielä tiennyt, kuinka paljon minulla on ennestään Seiskaveikkaa.

Tänään minua ilahdutti: Syksymaisemat ovat edelleen upeita ja niitä on hauska kuvata.
Kesäkukatkin jaksavat vielä kukkia.


6 kommenttia:

 1. Hienot sukat! Ei lankaa voi koskaan olla liikaa:)
  Syksy on heinoa aikaa ja värit ovat niin upeita,

  VastaaPoista
 2. Kauniit viidakkosukat! Lankaahan ei voi olla koskaan liikaa:)

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat, niin seeprat, niin seeprat, että :D

  VastaaPoista
 4. Minulle Kotiväki on tuollainen lanka kuin sinulla 7 veljestä. Havahduin joskus noin vuosi sitten siihen, että minulla on lähes 20 kg Kotiväkeä; sitä tulee ostettua aina kun näkee halvalla. Niinpä olen ihan tietoisesti yrittänyt vähentää Kotiväkeä neulomalla ja lahjoittamalla pois. Mutta kummasti sitä edelleen välillä tuntuu löytyvän ostoskärryistä :D

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit raidat! Tuosta langasta tehtyjä sukkia kun olen nähnyt aika hurjinakin versioina :) Mutta nämä ovat kyllä onnistuneet.

  VastaaPoista