perjantai 8. heinäkuuta 2011

Uutuuslankoja

Vaikka lankoja olisi vaikka muille jakaa, niin kummasti vaan rupeaa polttelemaan, kun tietää, että kaupassa olisi uutuuksia tarjolla. Niinpä suuntasin kohti Prismaa ja siellähän niitä Novitan uutukaisia oli jo sievästi hyllyllä odottelemassa. Tein ensin yleissilmäyksen ja sitten aloitin täsmäiskun. Novitan uusi lehti ilmestyy vasta ensi viikolla, joten suurempiin töihin en vielä osannut lankoja ostella, mutta sukkalankojahan voi aina hankkia.


Aikaisemmin en ole noita lintulankoja ostellut. Fasaanin ostin ihan sen takia, että täällä meidänkin pihalla tepastelee aina välillä kyseisiä lintuja. Kaveriksi ostin terrakotan väristä 7Veljestä, jolla voi tuota kirjavuutta vähän rauhoittaa. Lintusarjan Pöllö näytti muuten myös aika kivalta.


Polkassa oli kaunis uusi väri ja kyllä tuo Nallen Krassi-värikin on pirtsakka. Itse asiassa Krassista jo aloitinkin sukat, vaikka KYH-töitäkin on vielä kesken. Tässä vielä yhteispotretti ostoksistani.


Jos Prisman nettisivuihin on uskomista, niin meitä lähinnä olevaan Prismaan ei olisi tulossa Novitan Polku-lankaa, joka olisi kiinnostanut kovasti. Sitä täytyy siis katsella jostakin muualta. Rose Mohairissa oli myös monta kaunista väriä; etenkin harmaa, liila ja keltainen houkuttelivat.

Tänään minua ilahdutti: Olin pyöräilemässä tyttäreni kanssa pari päivää sitten. Tykkään pyöräilystä, mutta koska en harrasta sitä kovin usein, niin kunto meinaa loppua. Tarvitsin kesken reissun siis jotakin kannustusta, jotta jaksaisin polkea kotiin asti. Mikähän se kannustus voisi olla? Käynti lankakaupassa tietenkin! Tämä suloinen pallero repussa jaksoin ihan kiltisti jatkaa pyöräreissuani.


9 kommenttia:

 1. Ah, niin hienot värit noissa uutuuksissa. Ja kylläpä oletkin hoksannut hyvän kannustuksen :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja lankaostoksia, nuo uudet värit näyttävät tosi herkullisilta kuvissasi! Ihana Noro myös! Varmasti jaksoi polkea reippaasti kotiin, että pääsee kunnolla hypistelemään :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä tuo pyöräilykannustus, voisin ottaa itsekin sellaisen, tulisi varmaan fillaroitua ahkerasti :).

  Kivan värisiä nuo uudet Novitan langat!

  VastaaPoista
 4. Oi mitä herkkuja oletkaan ostellut:) Kyllä tuo noro vie kaikista voiton, tuollainen repussa minäkin polkisin vaikka minne:D

  VastaaPoista
 5. Kivoja lankoja, varsinkin viimeinen ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania nuo uudet ostoksesi! Ja kyllä olet keksinyt oivan kannustimen pyöräretkille! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Oletpas sie tehnyt kivoja ostoksia! Noro näyttää siltä, että ois vissin hankittava tännekin;)

  Pyöräily on kivaa miustakin. Maisemat vaihtuu sopivaan tahtiin ja pääsee joka paikkaan perille helposti. Miulla vaan on tullut noita ylimääräisiä kiloja, joten se vähän "ahistaa", mutta ketjuhan ei lopu :D

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Minäkin kävin Prismassa uutuuslankoja hypistelemässä, mutta keskitin ostovimman vielä jäljellä olleisiin ale-puro -lankoihin. Luulisin että näin siellä myös Polku-lankaa monessa eri värissä, ellen sitten ole sekoittanut sitä johonkin toiseen. Jos siis puhumme samasta Prismasta :)

  VastaaPoista
 9. Täällä on toinenkin noihin uusiin väreihin hurahtanut, vaikkei ois tarvinnu ostaa yhtään kerää. ;)

  VastaaPoista