maanantai 11. heinäkuuta 2011

Käsineitä

Taas on pari KYH-työtä valmistunut. Tällä kertaa esittelyssä ovat kahdet käsineet; kämmekkäät ja lapaset.  Näistä kahdesta kämmekkäät taitavat tulla ensimmäisenä käyttöön. Toivottavasti ei kuitenkaan kovin pian!

KÄMMEKKÄÄT
Lanka: Marks&Kattens Strömpe&Jumpergarn 41g
Puikot: 2.5mm
Ohje: Novita Kevät 2011, malli 17

Novitan ohjeella nämä periaatteessa tein, mutta nuo valepalmikot oli ohjeistettu jotenkin kummallisesti, joten tein ne  vähän eri tavalla. Olen lopputulokseen oikein tyytyväinen, sillä nämä kämmekkäät ovat mukavan napakat.Joskus kauan sitten tytär toivoi oikein värikkäitä lapasia. Lankakaupassa silmiini osui kaksi aika kamalan näköistä lankakerää, joiden ajattelin sopivan tähän toiveeseen. Toiveen jälkeen on varmaan vierähtänyt jo pari talvea, mutta nyt KYHin yhteydessä muistin nämä langat. Tässäpä lopputulos:

PILKULLISET LAPASET
Lanka: Hjertegarn Naturgarn Konfetti 135g
Puikot: 7mm
Kun lapaset valmistuivat, tytär sattui makoilemaan sohvalla kirjaa lukemassa. Pyysin häntä sovittamaan lapasia ja käyhän se tietysti näinkin! Olin kyllä ajatellut, että hän nousisi siksi aikaa ylös, mutta hellepäivänä se oli liikaa vaadittu.Uskoisin, että hurjasta värityksestä huolimatta (tai sitten juuri sen takia) nämä tulevat talvipakkasilla käyttöön.

Tänään minua ilahdutti: Vaatimattomalta mansikkamaaltana löytyi iso kipollinen mansikoita. En ole edes viitsinyt mitään verkkoa viritellä lintujen varalta, sillä ajattelin, ettei sieltä kuitenkaan mitään satoa tule. Kermavaahto ja mansikat ovat minun suurta herkkuani!

10 kommenttia:

 1. Hauskat lapaset ja kauniit kämmekkäät. :)

  VastaaPoista
 2. Kivat tuli molemmista, kämmekkäistä ja lapasista :D
  Iso kipollinen mansikoita on tosiaan ilon aihe, nams!

  VastaaPoista
 3. Järkyttävät lapaset :DD Mansikat on parasta kesässä!

  VastaaPoista
 4. Kämmekkäät on tyylikkäät ja lapaset on karmeet. Niin kai pitikin olla:-)

  VastaaPoista
 5. Kivat kämmekkäät, lapaset ovat nuorten makuun... :)

  VastaaPoista
 6. Nätit on kämmekkäät !
  Nami mansikoita ja kermavaahtoa :))

  VastaaPoista