tiistai 6. marraskuuta 2012

Petrolit pitsisukat

Tätä Novitan sukkamallia olen ihaillut monessa blogissa:

PITSISUKAT
Lanka: Drops Big Fabel 154g
Puikot: 3.5mm
Ohje: Novita Syksy 2010

Alkuperäinen ohje on tehty 7Veljestä-langalle, mutta Big Fabelista tuli hyvät sukat ihan samalla silmukkamäärällä.


Aloitin sukkien tekemisen kesäkuussa ja ne valmistuivat vasta lokakuussa. Tästä aiheutui se, että toisesta kantapäästä tuli paljon isompi. En vieläkään käsitä, että miten siinä niin kävi!


Aion pitää sukat itselläni, niin ei tuosta kokoerosta ole paljon haittaa. Petroli väri on minusta aina yhtä ihana!


Päivän kirjavinkki: Kvinnan i rummet, Jussi Adler-Olsen


Tämä tanskalainen kirjailija oli minulle täysin uusi tuttavuus. "Kvinnan i rummet" on myös suomennettu nimellä "Vanki". Päähenkilönä on Carl Morck niminen murhatutkija, joka ei tyypiltään kauheasti eroa monista muista vastaavista. Sen sijaan hänen apulaisensa Assad on loistava hahmo. Kuuntelin kirjan äänikirjana. Lukija Stefan Sauk oli aivan mahtava ja ehkäpä osaksi siksi Assad tuntui niin huipputyypiltä. Haluan ehdottomasti lukea tästä sarjasta myös muita osia.

Tänään minua ilahdutti: Olen tämän viikon lomautettuna (melkein kaikki kotikuntani työntekijät lomautetaan kahdeksi viikoksi ennen vuoden vaihdetta). Tämä asia ei tietenkään ilahduta minua rahallisesti, mutta kieltämättä ylimääräinen vapaa-aika on kivaa. Olen vihdoinkin saanut esim. lankani ja keskeneräiset työt (20 kpl!) järjestykseen. Tästä on ollut seurauksena se, että minun on pakko myöntää, että minun ei tarvitsisi ostaa lankaa 20 vuoteen!!! Tampereen Kädentaitomessut kyllä kiinnostaisivat, mutta ehkä minun on pakko jättää ne väliin, sillä enhän minä sieltä selviä ilman lankaostoksia. Miksi ihmisen on pakko olla tälläinen hamsteri?!

11 kommenttia:

  1. Ihanat sukat. Minäkin ostin tuota lankaa kaksi kerää

    VastaaPoista
  2. Erittäin kauniit sukat! Täytyypä kokeilla itsekin :-)

    VastaaPoista
  3. Kauniit sukat!

    Miten kuulostaa nuo lankavarastot kuulostavat tutuilta. Samaisesta syystä päätin olla menemättä Tampereelle.

    VastaaPoista
  4. Ihanat sukat olet tehnyt:) Minä olen yhä vakaassa aikomuksessa lähteä Tampereen messuille Lilan kanssa, vaikka pää kainalossa;D Taidan olla hullu, sillä lankamäärällä, joka minullakin on, hihii!

    VastaaPoista
  5. Kaunis ja selkeä kuviomalli.
    Messut ilman uutta lankaa on aika...tylsät!

    VastaaPoista
  6. Kaunis sukkamalli on mennyt multa kokonaan ohi. Yksivärinen lanka korostaa mallia kauniisti ja langan väri on myös minulle mieleinen.

    VastaaPoista
  7. Täällä kanssa ilmoittautuu yksi hamsteri, lankasellainen:) Langat vaan on niin ihania, että niitä on saatava lisää! Olen samaa mielta, tuo sukka malli on todella kaunis ja värikin on ihana.

    VastaaPoista
  8. Ihanat ja kauniin väriset sukat.
    Haluaisn nähdä lankavarastosi... jos 20. vuodeksi riittää :)

    VastaaPoista
  9. Kaunis mallihan tuo on (ja ihana väri!), minun tytär kutoi tuollaiset sukat pari vuotta sitten.

    Tuo hamsterius on kyllä välillä hankalaa, kun muutakin säilöntätilaa tarvitaan, ja sit paikat onkin täynnä lankalaatikoita.. ;oP

    VastaaPoista
  10. Tosi kivan näköiset sukat! Malli ja väri ihania! :)

    VastaaPoista