lauantai 10. marraskuuta 2012

Kaikkea kaunista

Ulkona on kovin pimeää ja märkää ja siksi innostuin kirjoittamaan tämän pienen bloggauksen, johon olen koonnut kauniita, värikkäitä asioita. Kuten useaan kertaan olen todennut, niin lankaostoksia täytyy rajoittaa, mutta nämä langat olen ostanut jo aikoja sitten (On siitä ainakin yli viikko aikaa...)


Puro-langan värit ovat upeita! Ne suorastaan hehkuvat. Jonkin tiedon mukaan Novita olisi lopettamassa Puron, joten täytyy näitä vielä jonkin verran hamstrata.


Callunoissakin on kauniit värit. Tulen iloiseksi aina näitä katsoessani.


Meillä on kurttulehtiruusuista muodostuva aita. Monen mielestä tämä kasvi ei ole mistään kotoisin, mutta minä tykkään. Kukat ovat kauniita ja myöhään syksyllä saa vielä nauttia ruusunmarjojen kauneudesta.

Tänään minua ilahdutti: Ostin ulos uuden lyhdyn ja vanhatkin puhdistin perusteellisesti. Nyt ne tuovat ihanasti valoa pimeyteen.

10 kommenttia:

 1. Ihania värejä, niistä saa voimaa!
  Harmi jos Puro loppuu, se on kiva lanka.

  VastaaPoista
 2. Kauniita värejä. Tähän aikaan vuodesta tarvitaankin voimakkaita värejä ja paljon keinovaloa.

  VastaaPoista
 3. Kauniin väriset nuo puro langat, katselin juuri eilen noita samaisia lankoja menitassa, tällä kertaa ne jäi kauppaan,mutta pitäisi kyllä käydä varastoon niitä hakemassa jos kerran lanka loppuu.

  VastaaPoista
 4. Tälläiset hyvänmielenjakopostaukset ovat kivoja. Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Meilläkin on niin harmaata ja sateista, että väriä tarvitaan!

  Hyvä tietää, jos puroa täytyy alkaa hamstraamaan, minäkin tykkään sen väreistä, ja olen kutonut tytöille siitä baktushuiveja, ja ovat heille kovin mieluisia (=aina käytössä).

  VastaaPoista
 6. Mulla on tekeillä vanhoista Puroista neuletakki ja olen jopa saanut takakappaleen valmiiksi- jeee. Nuo purot on nyt tarjouksessa mm. siwoissa ja valtsuissa tän kuukauden. Ja on se ihanaa neuloa ja huovuttaakin :)

  VastaaPoista
 7. Nuo purot on kyllä todella herkullisen värisiä. Mäkin niitä hiplailen aina kaupassa, mutta kun ei ole tarvetta niin jääneet toistaiseksi hyllylle. =)

  VastaaPoista
 8. Hihiii... kauan sitten, ainakin viikko :)

  VastaaPoista