sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Myssyjä ja uusia lankoja

Bambu-lankaa löytyi vielä sen verran, että sain täydennettyä sytomyssykokoelmaani. Nyt onkin sitten kymmenen myssyä koossa!

MINTTU-MYSSY
Lanka: Novita Bambu 55g
Koukku: 2.5mm
Aikamoinen urakka siinä oli, mutta nyt on hyvä mieli. Vielä kun saisi väsättyä näihin pesuohjeet ja tiedot langasta, niin voin viedä ne Anjalinille.

Ehkäpä joku vielä muistaa, että joulupukki toi minulle lahjakortin lankakauppaan. Näin kauan olen korttiani säästellyt! Kun näin, että Dropsilla on sukkamarkkinat (eli kaikki sukkalangat -25%), niin nyt oli pakko suunnistaa kohti lankahyllyjä.Kyllä on mukava nauttia joululahjasta näin helmikuussa. Ja mikä parasta; en kuluttanut lahjakortistani vielä puoliakaan, joten riemua riittää vielä myöhempään ajankohtaan. Langat näyttivät niin herkullisilta lumihangessa, että laitetaan vielä yksi ryhmäkuva.


Huomaatte varmaan, että Lace ei todellakaan ole mikään sukkalanka, mutta se oli pakko ostaa kauniin värinsä takia.

Tänään minua ilahdutti: En erityisemmin nauti ruoanlaitosta ja siksi jaksankin iloita joka kerran mieheni kokkausinnostuksesta. Tänään oli tarjolla tällaisia herkkuja:5 kommenttia:

 1. Mukava määrä kauniita myssyjä! Big Fabelissa näkyy olevan kivoja värejä.

  VastaaPoista
 2. Kauniin keväinen pitsivyyhti :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikkäitä nuo virkkaamasi sytomyssyt!

  VastaaPoista
 4. Kauniita myssyjä!

  Ihania lankoja olet lahjakortillasi ostanutkin.

  Minulle myös kokkailu on se välttämätön paha, jota pitää valitettavasti harrastaa. Onneksi myös meillä on mieheni innostunut nykyään ruuan laitosta, joten suon sen kunnian ilomielin hänelle, jos hänellä on ruuaksi joku ehdotus.

  VastaaPoista
 5. Melkein tuli nälkä vaik just söin. :) Ihania värejä langoissa. Ahkerana on oltu.

  VastaaPoista