perjantai 18. marraskuuta 2011

Lämmikettä karvajalalle

Voisi kuvitella päivitysten perusteella, että täällä ei tapahdu mitään neulomiseen liittyvää. Päinvastoin, kyllä kaikenlaista tulee puuhattua, mutta päivittämiseen ei sitten olekaan enää riittänyt energiaa.

En tiedä ihan tarkalleen, että missä vaiheessa se tapahtui, mutta yhtäkkiä mun pienestä pojastani on tullut iso täysikäinen karvajalka. Katsokaa vaikka!No, tämä on kuitenkin neuleblogi, joten tutkitaan hieman tarkemmin tuota jalassa olevaa sukkaa:

BLUEBERRY WAFFLE SOCK
Lanka: Online Supersocke 6Fach 125g
Puikot: 3 mm
Ohje: Blueberry Waffle Sock (Ravelry)Mallineule on superhelppo, mutta kuitenkin aika näyttävä. Näitä neuloessa minulla ei ollut vielä selvillä, että kenelle nämä sukat annan. Oma karvajalkanikin ne varmasti mielellään ottaisi, mutta ehkäpä tässä olisi sopiva lahja armeijaan menevälle kummipojalle. Lahjoista puheen ollen, kävin tänään ensimmäistä kertaa lahjaostoksilla ja löysinkin muutaman lahjan. Jospa tänä vuonna saisin kaiken hankittua ajoissa, jolloin joulua saisi odotella rauhallisin mielin...

Tänään minua ilahdutti: Huomenna lähden Kädentaitomessuille Tampereelle. Tämä on kyllä ehdottomasti vuoden kohokohta ja odottelenkin huomista kuin pikkutyttö jouluaattoa. No, eräänlainen jouluaatto se minulle kyllä onkin, sillä tuskin sieltä ihan tyhjin käsin takaisin tulen...

6 kommenttia:

 1. Ilahduttavaa, kun muillakin on oma, suloinen karvajalkalapsonen :) Ja jalka kasvaa, kasvaa ja edelleen vaan kasvaa, ja totta kai ne karvat myös. Sukat on kyllä todella hyvännäköiset! Mikä Onlinen lankaversio tuo on? Muistaakseni olen tuolla raidoituksella mutta eri värisenä tehnyt tyttärelleni Winter color -väritystä, mutta liekö tuo samaa lankaa Onlineltä? On ollut kestävä ja hyvä lanka sukassa!

  VastaaPoista
 2. Kivat värit langassa ja juu, malli on mukavan näköinen! Messuilemaan suuntaan minäkin huomenna :)

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat, noissa OnLinen langoissa on kyllä hyvät värit ja ne on jotenkin harmonisempia kuin muilla valmistajilla, ei oo niin kovin kirjavia.

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat, oikein ihanat värisävyt!

  VastaaPoista
 5. Niin niistä äidin pikkuisistä kasvaa äkkiä isoja. Tiedän hyvin tunteesi. Minulle kävi tässä muutama vuosi sitten ihan samoin.

  Mutta sukkiin. Väri on todella kaunis ja raitaisuudestaan huolimatta jotenkin rauhallinen.

  VastaaPoista
 6. Kauniit sävyt tuossa langassa.
  Niinhän se on , että äidin pojan kasvamisen mieheksi huomaa viimeistään siinä vaiheessa, kun hän lähtee armeijaan. ja sieltä tultuaan hän lähtee opiskelemaan. Niin kävi itselläni.

  VastaaPoista