lauantai 10. maaliskuuta 2018

Jyvaskyla Soft

Meiju K-P oli joulukuussa ILO:ssa esittelemässä neulemallejaan. Minun piti tietysti saada sinne jokin hänen ohjeistaan puikoille.

JYVASKYLA SOFT
Lanka: Primrose Yarn Adelaide yht. 166g
Puikot: 3.5mm
Ohje: Jyvaskyla Soft by Meiju K-P
Valitsin huiviohjeen, jonka olin jo aiemmin hankkinut. Langaksi valitsin Primrose Yarn Adelaiden (värit: Seeing Red ja Stardust).


Tämä oli ensimmäinen kerta, kun neuloin Primrose Yarnin langoilla. Adelaide on todella pehmeää ja siksi se sopiikin hyvin huivilangaksi. Ja näissä langoissa on ihan mahtavia värejä!Huivin neulominen oli mukavaa selkeän ohjeen ansiosta. Tosin viimeisessä pitsiosiossa sekosin hieman laskuissa, mutta en jaksanut ruveta purkamaan.


Enpä taida edes itse löytää tuota virhettä valmiista työstä.Viime aikoina olen esittellyt paljon töitä, jotka ovat päässet Ufokaliin. Tämä työ ei sinne kuitenkaan pääse, sillä olen aloittanut tämän 8.12.2017. Eli tämä on todiste siitä, että kyllä mä joskus saan töitä valmiiksi ilman, että marinoin niitä ensin kuukausikaupalla kaapissa.

Tänään minua ilahdutti: Olen harvoin kipeänä, mutta nyt minulla on aikamoinen nuha ja yskä. Olo on ollut niin vetämätön, ettei neulominenkaan oikein innosta. Siksi olenkin loikoillut sohvalla ja katsonut Rimakauhua ja rakkautta -sarjaa useamman jakson. Se on kyllä loistava sarja!

2 kommenttia:

  1. Upea huivi! :) Ja kauniit värit. Tuota lenssua on nyt liikkeellä jos jonkinlaista, pikaista paranemista sinne!

    VastaaPoista