keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Veera Välimäki: Little Bird

Kun Veera Välimäen ja Joji Locatellin Interpretations Vol. 4 ilmestyi, en noteerannut oikeastaan mitenkään Veeran suunnittelemaa Little Bird -neuletta. Vähitellen aloin kuitenkin innostua, kun Instagramissa ja Ravelryssa oli monta ihanaa versiota kyseisestä neuleesta.

LITTLE BIRD
Lanka: Manos del Uruguay Marina 181g
Puikot: 2mm ja 3mm
Koko: L
Ohje: Little Bird by Veera Välimäki
Langan ohuus kuitenkin edelleen mietitytti. En ole nimittäin koskaan aiemmin tehnyt pusero langasta, jossa on 800m/100g.


Kesäkuun 10. päivä aloitin neulomisen Manos del Uruguayn Marina-langalla ja pusero valmistui 29.8. En tosin neulonut ainoastaan tätä puseroa tuona aikana, mutta aika monta tuntia sain viettää tämän neuleen parissa.


Vaikka pusero on L-kokoa, niin kaksi vyyhtiä lankaa riitti. Ohuudesta huolimatta pusero on mukavan lämmin, sillä lanka on 100%:sta merinoa. Mielestäni lanka ja malli ovat kuin luotuja toisilleen.Viime lauantaina Veera Välimäki oli Salossa ILO:ssa neuletapahtumassa. Myös minä olin siellä ja oli tosi kiva laittaa Little Bird silloin ensimmäistä kertaa päälle!

Tänään minua ilahdutti: Suomalaisesta Kirjakaupasta löytyi täydellinen muistikirja neulojalle (ja vieläpä kanta-asiakashintaan).

4 kommenttia:

  1. Kaunis pusero! Ja ihana muistivihko, tommonen voiski olla kiva. Pitää katella kun käy kirjakaupassa seuraavan kerran. ;)

    VastaaPoista
  2. Niin kaunis! Olen pitänyt omaani paljon, ja suunnittelenkin jo uuden neulomista. Tuossa mallissa on kaikki niin kohdallaan.

    VastaaPoista
  3. Kaunis pusero -pitäisköhän tehdä? :) Tuo muistikirjakin on kiva.

    VastaaPoista