sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Ravello

Jostain syystä melkein kaikki Isabell Kraemerin suunnittelemat puserot ovat minun (+ aika monen muunkin) mieleen. Mallit ovat useimmiten hyvin yksinkertaisia ja ehkäpä siinä piileekin niiden viehätys. Aikaisemmin olen tehnyt Poolsiden, jota olenkin käyttänyt aika paljon.

RAVELLO
Lanka: Drops Baby Merino yht. 356g
Puikot: 3.5 ja 4mm
Ohje: Ravello by Isabell Kraemer

Ravello iski silmääni heti, kun se ilmestyi. Dropsin Baby Merino -lankaan ihastuin puolestaan tehdessäni Suvi Simolan Golden Hour -puseroa. Kun nyt yhdistin Baby Merinon ja Isabell Kraemerin, niin ihana lopputuloshan siitä tuli!


Hihat odottelivat taas tuttuun tapaan neulojaansa melko pitkään. En ymmärrä, miksi vartalo-osa valmistuu aina nopeasti, mutta hihat vaativat sopivan inspiraatiotuokion. Nyt kun inspiraatio vihdoinkin iski, niin tein vahingossa kaksitoista raitaa hihoihin, vaikka tarkoitus oli tehdä yksitoista. Se ei kyllä haittaa ollenkaan.Koko on tismalleen oikea ja luulenpa, että tämä pusero pääsee heti huomenna käyttöön. Lankakin on niin pehmeää, että mitään aluspuseroa ei välttämättä tarvita.Päivän kirjavinkki: Kaarnatuli, Kristiina Vuori


Jokin aika sitten sain kuunneltua Kristiina Vuoren Kaarnatulen. Tykkäsin kirjasta kovasti, kuten olen tykännyt aikaisemmistakin Vuoren historiallisista romaaneista. Oli mielenkiintoista lukea Kotiliedestä artikkeli, jossa kerrotiin, että kirjan päähenkilö Valpuri Innamaa on todellinen henkilö, joka on elänyt Turussa 1500-luvulla. Vuori on siis yhditänyt kirjaansa faktaa ja fiktiota.

Tänään minua ilahdutti: Veeralta ja Jojilta ilmestyi jo neljäs Interpretations-kokelma. Eikä tuo Hedgehog Fibresin DK Merinokaan hullumpi ole.. Molemmat olen ostanut Ilo Yarn-lankakaupasta Salosta.


6 kommenttia:

 1. Ihana neule, upeat värit ja istuu niin nätisti sinulle!

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä istuvan sulle tosi hyvin! Ja on varmasti ihana päällä, kun on merinoa!

  VastaaPoista
 3. Mulla on tuo Kaarnatuli juurikin "työn alla", hyvältä vaikuttaa! Kaunis paita!

  VastaaPoista
 4. Todella mukavanoloisen näköinen pusero. Itsekin olen juuri nyt ihastunut Dropsin merinoihin.

  VastaaPoista
 5. On kyllä raidat kohdillaan. Kaunis neule.

  VastaaPoista
 6. Ravello is a great pattern. I love your colors.

  VastaaPoista