torstai 6. marraskuuta 2014

Bliss-pipo

Tänään satoi sen verran lunta, että maa on valkoinen! Nyt viimeistään tarvitaan pipoa.

BLISS
Lanka: Drops Nepal 91g
Puikot: 4mm ja 5mm
Ohje: Bliss, Drops 140-40
En ole kaikkien näiden neulontavuosieni aikana tehnyt kovinkaan monta hattua itselleni. Minua eivät pipot oikein pue. Näissä kuvauksissakin käytän aina tytärtäni mallina, sillä hänen päässään kaikki näyttää paljon paremmalta. Pipoissa on sekin ongelma, että harvoin niistä tulee juuri sellaisia kuin on etukäteen kuvitellut. No, onneksi joskus tulee onnistuneitakin versioita. Bliss voisi olla sellainen.


Bliss-pipo on tulossa minun käyttööni, sillä ironista kyllä, niin korvani palelevat todella herkästi. Pipoa on siis pidettävä päässä epäpukevuudesta huolimatta!


Dropsin Nepalia on todella mukava neuloa ja koska se on melko paksua, niin valmistakin syntyy nopeasti. Tämän pipon tein yhden lauantaipäivän aikana. Sen jälkeen sainkin sitten kärsiä hartiakivuista koko seuraavan viikon...


Mallineule on mielestäni kiva ja kaiken tietysti kruunaa kaksi nappia tuossa reunuksessa.


Päivän kirjavinkki: Revontultentie, Jari TervoJari Tervon Esikoinen ilmestyi viime vuonna. Revontultentie jatkaa Tervon päiväkirjamerkintöihin perustuvaa muistelua. Hän on nyt 14-vuotias koulupoika, joka pääsee mm. ikimuistoiselle matkalle Itä-Saksaan. Tervon tekstiä on hauska kuunnella, vaikka lukija Taisto Oksanen ei suosikkini olekaan. Automatkalla mieheni "joutui" kuuntelemaan Revontultentietä kanssani. Hän ei ollut kuullut kirjan alkua, mutta nopean referaatin jälkeen hänkin nautti kuulemastaan. Tervoa kuunnellessa olisi hauska kirjoittaa muistiin meheviä sitaatteja. Valitettavasti se ei oikein onnistu autoa ajaessa. Tämä onkin yksi harvoista miinuspuolista äänikirjoissa!

Tänään minua ilahdutti: Uusi ihana peltilaatikko!


Tigerista löytyi ihana käsityöaiheinen peltirasia, jonka sisällä on ompelutarvikkeita.


Näistä sisällä olevista tavaroista en tosin ole ollenkaan kiinnostunut, sillä minä haluan käyttää rasiaa virkkuukoukkujen säilytykseen.


Hintaa tällä taisi olla kokonaiset kaksi euroa.

7 kommenttia:

  1. Kyllä on kaunis pipo! Täytyy laittaa malli muistiin...

    VastaaPoista
  2. Mäkin olen tehnyt tuon pipon, se on kyllä hyvä malli! Ja hyvin sopii tuo väri siihen. Tein pipon silloin lahjaksi, mutta se voisi tosiaan olla kiva myös itsellä :-). Tuostakin tuli kyllä tosi kiva!

    VastaaPoista