lauantai 16. elokuuta 2014

Plain and Simple

Blogia ei ole päivitetty kertaakaan elokuun aikana ja siitä voi päätellä, että kesäloma on päättynyt. Aika vaikeaa on ollut siirtyä totaalisesta laiskottelusta työrutiineihin, mutta kyllä tämä tästä vähitellen alkaa sujua.

Heinäkuussa sain valmiiksi oikean ufojen ufon. Tänään pusero vasta kuvattiin, sillä aikaisemmin on ollut aivan liian kuuma kuvausilma.

PLAIN AND SIMPLE
Lanka: Wollmeise Merino 433g (väri: Granatapfel)
Puikot: 2.5mm
Ohje: Plain and Simple by Veera Välimäki
Nimitys "ufojen ufo" ei ole todellakaan liioittelua, sillä pusero on ollut puikoilla melko tarkkaan tasan neljä vuotta! Taaskaan ei ole mitään järkevää syytä, miksi neuleen valmistuminen kesti näin kauan.


En ole aikaisemmin neulonut Wollmeisen langoilla ja ensimmäistä kertaa neuloin myös Veera Välimäen ohjeella. Aika ihmeellistä, sillä olen ollut jo monta vuotta Wollmeise- ja Välimäki-fani!


Sanoisin, että aikamoisen onnistunut yhdistelmä näistä kahdesta! Itse asiassa tämä taitaa olla yksi onnistuneimmista neuleistani. Tiedän jo nyt, että tästä tulee suosikkineuleeni.Kauluksen reunaan en tehnyt napinläpiä, sillä en halua pitää kaulusta kaulaa vasten.


Kaiken kaikkiaan voisi sanoa, että onneksi minulla on tämä ufoprojekti menossa (= yksi ufoutunut neule pitää saada valmiiksi joka kuukausi), sillä muuten Plain and Simple -neuleeni saattaisi edelleen lojua vaatehuoneen kätköissä.

Wollmeise-langasta vielä sen verran, että vuonna 2010 hankin sitä yli neljä kiloa. Ihan järjetön määrä, sillä lanka ei ole halvimmasta päästä. Onneksi tulin järkiini ja lopetin Wollmeise-päivitysten seuraamisen. Ei tuo hamstraaminen toisaalta harmitakaan, sillä onpahan nyt langat vielä moneen ihanaan neuleeseen.

Tänään minua ilahdutti: Illat alkavat olla jo aika pimeitä. Kesäkuussa ostin Jyskistä auringonvalolla latautuvan pöllökoristeen ja nyt siitä on paljon iloa.


11 kommenttia:

 1. kaunis tuli todellakin. kannatti hamstrata lankaa :D

  VastaaPoista
 2. Nätti, monikäyttöinen neule!

  VastaaPoista
 3. Hieno! Kyllä kannatti kaivella ufoja! :)

  VastaaPoista
 4. Wow!! Der "Pullunder"(Pullover ohne Ärmel) sieht ganz toll aus. Ich bin etwas neidisch. Sowas könnte mir auch gefallen,

  VastaaPoista
 5. Upea! Värikin on juuri täydellinen.

  VastaaPoista
 6. Kaunis on! Väri on kiva ja sopii tuohon neuleeseen. Oli varmasti kiva saada valmiiksi!

  VastaaPoista
 7. Todella ihana ja niin sileää ja tasaista neuletta.
  Nuo napit olalla on kivat.

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis pusero - olisipa työsi ollut alkuperäisessä mallissa, niin se olisi heti ollut puikoillani :). Puserosi päätyi tuoreeltaan suosikkeihini Ravelryssä.
  Kiva pöllökoriste pimenevien iltojen piristeeksi.

  VastaaPoista