torstai 31. heinäkuuta 2014

Lontoo-sukat

Kun ensimmäisen kerran näin Trailing Cloudsin "Mind the Gap"-langan, niin se todellakin oli rakkautta ensi silmäyksellä!


Lanka oli aika kallista, eikä sen saaminen ollut ihan yksinkertaista, sillä päivtyksiä kaupassa on vain tiettyinä päivinä ja ostajia tuntuu riittävän.


Idea tähän lankaan on saatu Lontoon maanalaisen linjoista, jotka on merkitty eri väreillä. Erivärisiä raitoja on kaikkiaan kaksitoista, joten neulominen ei ole todellakaan tylsää.

LONTOO-SUKAT
Lanka: Trailing Clouds "Mind the Gap" 72g
Puikot: 2.25mm


Lontoo on aina ollut suosikkikaupunkini, joten nämä sukat aion aivan varmasti pitää itselläni. Lankaa tosin jäi sen verran, että yhdistämällä sen johonkin muuhun lankaan, saan siitä kivat sukat vielä tyttärellekin.Päivän kirjavinkki: Solviken, Annika Estassy


Kun kirjan nimi on Solviken (Aurinkolahti), niin sen on ihan pakko olla kiva kesälomakirja. Kirja on Annika Estassyn esikoisromaani ja hän on onnistunut mielestäni erinomaisesti. Kirja on lämminhenkinen ihmissuhderomaani, jossa on mielenkiintoisia hahmoja. Huomasin juuri, että kirjaan on kirjoitettu jatko-osa nimeltä Croissants till frukost ja kaipa minun on sekin käsiini saatava. Valitettavasti kirjoja ei ole käännetty suomeksi (ainakaan vielä), mutta ehkäpä tässä olisi hyvä syy kerrata ruotsinkielen taitoja!

Tänään minua ilahdutti: Laskin hieman langankulutustani tältä vuodelta ja huomasin, että lankavarastoni on tällä hetkellä n. 900g pienempi kuin alkuvuodesta. Ostoksia olen toki tehnyt, mutta pääasia, että langankulutus on kuitenkin ollut ostoksia suurempaa. Toivottavasti loppuvuonna miinuksia on vieläkin enemmän.

13 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat sukat! Kyllä enempi on parempi, kun raitaväreistä puhutaan!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen lanka. .upeet sukat.

  VastaaPoista
 3. Tuo ON kyllä kivaa lankaa, mullakin Lontoo-fanina jäi sukat omiin jalkoihin ja toiset miehelle. Olisikohan langassa kysyntä kasvanut kovasti, koska kun itse sitä keväällä tilasin, ei ollut ongelmia. En ihmettelisi!

  VastaaPoista
 4. Upeat sukat! Lontoo on minunkin suosikkikaupunkejani.

  VastaaPoista
 5. Tolle Socken und super bunt. Himoitsen itse juuri tätä väritys, mutta hinta ja ei ikinä oikealla ajalla online olemassa(siis silloin kun uusi erä tulee myynttiin) jarrutavat vielä langan hankinta.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan väristä lankaa ja vau mitkä raitasukat siitä on syntyneet =)

  VastaaPoista
 7. Voi jestas mikä lanka. Tuo on niin hienoa, että kyllä tuosta jo maksaakin. Minulle myös Lontoo on ihan ykköspaikka, jo 70 luvulta saakka, jolloin vietin siellä kesän töissä

  VastaaPoista
 8. No en kyllä ole noin upeaa lankaa nähnyt :O
  Ja miten kauniit sukat niistä saitkaan aikaiseksi, onnea ♥

  VastaaPoista
 9. Kauniit sukat upeasta langasta!

  VastaaPoista
 10. Aijai, on tuo lanka vaan ihanaa. Toivottavasti osuu joskus omalle kohdalle myös. :)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihanat sukat, niin kivat raikkaat värit.
  Itse en ole Lontoossa käynyt, usein suunnitellut kyllä mutta jostain syystä olen kuitenkin suunnannut jonnekin toisaalle.

  VastaaPoista
 12. Ihanat sukat! Tosi pirteät. Kannatti vahdata tuota lankaa.

  VastaaPoista
 13. Oiii mitä lankaa! Hienot sukat tuli. :)

  VastaaPoista