keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kirja on arvottu

Synttäriarvontaan osallistui 47 henkilöä. Kiitos teille kaikille! Oli tosi kiva lukea, millaisista käsityökirjoista te pidätte. Joukossa oli monia minunkin suosikkejani. Arpalipukkeita oli jaossa kaikkiaan 77 (1-3/henkilö). Jälleen kerran otin satunnaislukugeneraattorin avukseni ja tulokseksi tuli numero 76, joka oli toinen Intsun arpalipukkeista:

intsu2. syyskuuta 2013 20.22
Mä en osaa nimetä jotain erityistä neule tai virkkauskirjaa,mutta lähestulkoon kaikki virkkauslehdet ovat suosikkejani ja sitten Kauneimmat Käsityöt lehti. Kirjoista yleensä jos puhutaan,niin elämänkerrat.Oikein paljon onnitteluja blogillesi! Olen mukana kahdella arvalla.

Laitapa yhteystietosi tulemaan, niin laitan Arnen ja Carloksen kirjan mahdollisimman pian postiin (osoitteen löydät oikeasta yläkulmasta).

Tänään minua ilahdutti: Olin itsekin onnekas Suden silmukat -blogissa. Bongasin tasaluvun laskurista ja palkinnoksi sain tällaisen uskomattoman söpön apinan!


8 kommenttia:

 1. onneksi olkoon!! apina tuli teidän taloon!!

  VastaaPoista
 2. onnittelut voittajalle ja onnittelut myöskin sinulle..ihania noi suden apinat.

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon, minulla on kaksi apinaa ja tykkään!! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea kirjan voittajalle!
  En huomannut kirja-arvontaa, pahus!

  Tuollainen apina kelpaisi minullekin, kun olen syntynyt Apinan vuotena.

  VastaaPoista
 5. Ooh,mikä onni minua nyt kohtasikaan!! Kiitos,kiitos jo etukäteen. Mihin mä laitan yhteistietoni,en mä nyt voi tähän osoitetta laittaa,mutta mun sähköposti osoite on: ihuosianmaa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ihana apina! Kyllä Suden apinat ovat suloisia.

  VastaaPoista
 7. Onnea siis molemmille voittajille!
  VastaaPoista