lauantai 15. kesäkuuta 2013

Piipahdus kirpparilla

Totaalinen lorviminen on tehnyt hyvää ja vähitellen alan uskoa, että olen todellakin lomalla. Välillä täytyy kuitenkin ryhdistäytyä ja käydä jossakin. Minä päätin tehdä piipahduksen kirpparille. Ei liene kovinkaan suuri yllätys, että saaliina oli tällakin kertaa lankaa.


Novitan Softya (vanhempi versio) oli tarjolla 300g ja kun hinta oli yhteensä 5e ja väri kaunis oranssi, niin tottahan toki langat saivat uuden kodin minun luotani. Samaa lankaa olisi ollut punaisenakin, mutta olin kohtuullinen ja jätin ne jollekin toiselle lankarohmulle.

Kotiin tullessani postilaatikkoon oli saapunut Englannista tilaamani Noro-lehti.


Aikamoisen ihana lehti tämä onkin, vai mitä sanotte seuraavista makupaloista:

Minulla on näitä lehtiä tällä hetkellä kaksi kappaletta (kerron myöhemmin miksi) ja niinpä ajattelin lähitulevaisuudessa pitää blogiarpajaiset, jossa voit voittaa mm. tämän lehden. Pysykäähän kuulolla!

Päivän kirjavinkki: Vilpittömästi sinun, Pekka Hiltunen


Pekka Hiltunen on työskennellyt toimittajana ja teos "Vilpittömästi sinun" on hänen esikoisteoksensa. Tarina sijoittuu Lontooseen, mutta kirjan päähenkilöinä on kaksi suomalaisnaista Lia ja Mari. Tutustuttuaan toisiinsa he alkavat selvittää raakaa murhaa. Sen lisäksi he yrittävät estää naisia hyväksikäyttävän poliitikon uraa. Parissa lauseessa kerrottuna kirjan sisältö tuntuu uskomattomalta, mutta hienosti Hiltunen vie tarinaa eteenpäin. Itse asiassa niin hyvin, että hyllyssä odottelee kirjan jatko-osa "Sysipimeä".

Tänään minua ilahdutti: Mies on ollut työmatkalla koko viikon ja tänään oli mukava herätä, kun vieressä tuhisi aikaerosta toipuva aviomies!

6 kommenttia:

 1. Pirtsakan väriset langat löysit!

  VastaaPoista
 2. Upeita lankoja kyllä löysit ja upeita on nuo noro-lehden neulemallit. Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle ja miehellesi.

  VastaaPoista
 3. Ihania lankoja, olet onnentyttö, kun noin halvalla sait !
  Meillä ei noita kirppiksellä ole, tai sitten toiset on nopeampia.

  VastaaPoista
 4. Minulla on toi vilpittömästi sinun kirja lukemisen alla. vaikuttaa mielenkiintoiselta ja suosittelen lukemaan.

  VastaaPoista
 5. Hei, todella löytö nuo langat, meillä päin harvinaista. Tosin toukokuussa löysin SPR:n kirpparilta kaksi Novitan rondo cottonella lankakerää. 54polyakr/46 puuvillaa.
  Ihania malleja lehdissäsi, nam nam....

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköisiä malleja, vau =)

  Kiitos kirjavinkistä. Kirjakaupassakin suosittelivat samaa kirjaa, mutta en silloin vielä lämmennyt. Nyt taidan laittaa kirjastoon varauksen.

  Mukavaa Juhannusta =)

  VastaaPoista