keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Karkkisukat

On ihanaa saada isoja töitä valmiiksi, mutta välillä on kyllä kiva tehdä pienempiä "välipalatöitä". Itse asiassa mulla on viime päivinä ollut oikea sukkavillitys. Tässäpä ensimmäinen valmistunut pari:

KARKKISUKAT
Lanka: Novita 7Veljestä Polkka 105g
Puikot: 3.5mm
Ohje: Novita Talvi 2008, malli 39


Heti kun Novitan kevätlangat ilmestyivät kauppoihin, iskin silmäni tähän iloiseen Polkka-lankaan. Voiko enää keväisempää väritystä olla?


Sukkien pintaneule tuo mukavasti vaihtelua neulomiseen (ensin neulotaan 2 krs:ta 2o2n ja sitten 2 krs ainaoikein). 


Parhaimmillaan tämä ihanainen karkkiväri olisi varmasti yhdistettynä johonkin yksiväriseen lankaan. Jämäkerän kanssa voinkin tehdä uusia värikokeiluja.

Tänään minua ilahdutti: Kävin tänään samalla kirppiksellä kuin viikko sitten. Silloinhan löysin puoli kiloa Sirdarin BabyBamboo -lankaa todella edullisesti. Ja arvatkaapa mitä! Samalla myyjällä oli kyseistä lankaa uusi satsi myytävänä ja vieläpä samoja värejä, joita ostin aikaisemmin. Lankavarasto kasvoi siis taas puolella kilolla, sillä eihän noita "sisaruskeriä" voinut sinne kirppikselle jättää. Nyt koko "suku" asustaa meillä ja minä lupaan hoivailla niitä hellästi. 

13 kommenttia:

  1. Minä en puolestani kerällä ihastunut lainkaan tuohon väriyhdistelmään, mutta pakkohan tuotakin oli hankkia, kun alkoi näkyä valmiita neuleita ja huomasin lopputuloksen olevan tosi pirteä. Eli täältäkin löytyy, mutta vasta kerinä :)

    Varo vaan, etteivät langat ala jänisten lailla lisääntyä..... tai toisaaltakos meistä neulojista se olisi varsin mieluisaa ;)

    VastaaPoista
  2. Kivan näköiset sukat tulee näköjään yksistäänkin karkista. Mie taidankin nuo kerän loput sitten upottaa kaikki samaan sukkapariin.

    VastaaPoista
  3. Ihanat sukat! :) Täytyykin kokeilla jotain tuollaista pintaneuletta sitten, kun itse teen omasta karkkikerästäni sukat.

    VastaaPoista
  4. No johan muuttuu langan näkö, kun kerältä poistuu. Minäkään en innostunut ollenkaan noista keristä, mutta pakkohan tuota on hakea:DD

    VastaaPoista
  5. Oikea keväinen väripommi nuo sukat! Kivan näköiset. :-)

    VastaaPoista
  6. Superihanat sukat!
    -Ilona

    VastaaPoista
  7. herkullisen näköinen!! olen sama mieltä, haluaisin myös kokeillaa yksvärisen kanssa, turkoosi tai se uusi vaaleanvihreä ehkä... tai...

    VastaaPoista
  8. Kaikinpuolin niin herkulliset sukkaset <3 Tuota lankaa onkin tehnyt mieli ostaa :)

    VastaaPoista
  9. Onpas upean väriset sukat! Pitäisköhän tuota hankkia itsellekin...

    VastaaPoista
  10. Sinähän sen sanoit, karkit. Sukat on parhaita välipalatöitä! :)

    VastaaPoista
  11. Ihanat värit tuossa langassa. Alkoikin tehdä mieli kutoa keväiset villasukat...

    VastaaPoista
  12. Kuinka monta kerää sulla kului noihin sukkiin? IHANAAAAAAA LANKAAAA!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lankaa kului 105g, joten yksi kerä riittää mainiosti.

      Poista