perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kirppikseltä löydettyä

Keskiviikkona kerroin lähteväni pienelle kirppiskierrokselle. Itse asiassa "kierros" on suurta liioittelua, sillä kävin vain yhdellä kirppiksellä. Olisin käynyt useammallakin, mutta kun tein niin hyviä löytöjä ekasta paikasta, niin enpä sitten viitsinyt enää muualle mennä.

Mulla on tapana keskittyä vain muutamiin tavaroihin kirpputoreilla; lehdet, kirjat ja langat. Tällä kerralla kohdalle osui lankoja.


Kuvassa on pari kerää Gjestalin sukkalankoja ja niiden alla puolitoista kerää Novitan Nostalgiaa. Olisin ollut näihin jo ihan tyytyväinen, mutta sitten kohdalle osui oikea lottovoitto.


Tässä pyramidissa on Sirdarin Baby Bamboo -lankaa 500g! Olisi siellä ollut enemmänkin, mutta tykkäsin eniten näistä väreistä.Kuten vyötteestä näkyy, niin näiden kerien hinta on kaupassa 4.80e, mutta minäpäs maksoinkin vain 2e/kerä. Todellinen löytö siis!


Baby Bamboolle on paljon vauvanvaateohjeita. Siitä saa tehtyä myös ihania huiveja. Itse asiassa tästä määrästä saisi tehtyä raidallisen kesäpuseronkin. Vielä en ole päättänyt, mihin olomuotoon nämä lopulta päätyvät. Hyviä ehdotuksia otetaan toki vastaan!

Tänään minua ilahdutti: Papereita siivotessa käteeni osui piirustus, jonka tyttäreni on tehnyt minulle aikanaan synttärilahjaksi (klikkaamalla saat kuvan isommaksi). Valitettavasti en ole merkinnyt piirustukseen vuosilukua, joten en osaa sanoa, kuinka vanha hän oli tätä piirtäessään. Aika hyvin hän kuitenkin on sisäistänyt äitinsä mieliteot:17 kommenttia:

 1. Ohhoh, aikamoinen löytö!! Langat ja lehdet ovat minunkin suosikkijuttuja kirppiksillä :)

  VastaaPoista
 2. Vau,onpa ollut hieno löytö!!! Niin kauniin väriset langat.

  VastaaPoista
 3. Hauska tuo tyttäresi piirustus! :D Ja vau mikä kirppislöytö! Mullakin on blogissa kirppis auki, sielläkin voi tehdä löytöjä, tosin ei ihan noin suureellisia kuin sinun lankalöytösi. ;)

  VastaaPoista
 4. Olipa kunnon löytö, melkoinen säästö tuli lankojen hinnassa.

  VastaaPoista
 5. Ihana piirrustus =) Ja vau mitä lanka löytöjä.

  VastaaPoista
 6. Uskomaton kirppari saalis. Onneksi en ole törmännyt vastaavaan. Koitan koko paastonajan, siis pääsiäiseen asti olla kartuttamatta lanka/käsityökirja varastojani. Noista bambulangoista en olisi pääsyt todellakaan ohi.

  VastaaPoista
 7. Uskomaton kirpparilöytö ! Minäkin yritän kirppareilta aina bongata käsityöjuttuja, mutta eipä ole koskaan sattunut kohdalle mitään tällaista. t. Eija

  VastaaPoista
 8. Uskomaton saalis kirpparilta, löytäisinpä minäkin joskus...Upea piirustus tyttäreltäsi, kullä lapset tietää mistä äiti tykkää:)

  VastaaPoista
 9. Voi että.... kyllä olet nyt ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
  Upeita lankoja :)

  VastaaPoista
 10. Jopa olet mukavan löydön onnistunut saamaan. Joskus sitä sattuu just oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.

  VastaaPoista
 11. Mahtava löytö kirppikseltä! Ihan kateeliseksi vetää... Ja tuo lapsen piirustus on sitten suloinen <3

  VastaaPoista
 12. Ihana piirros! Ja kirppislöydöistä onnittelut. Teit tosi hyvät kaupat!

  VastaaPoista